DAB MSP® - Managed Services Provider

Suntem o companie tanara si inovatoare, axata pe toate ramurile principale ale IT-ului. Avem capital 100% romanesc si incercam sa pastram acest procent cat mai mult, ne dorim sa intelegem mereu cu adevarat nevoile clientului din Romania.

Principalul nostru obiectiv ca firma IT este sa avem clienti fericiti. Venim alaturi de companii ca MSP (Managed Services Provider) si devenim rapid punct unic de contact pentru toate incidentele tehnice semnalate zi de zi de angajatii acestora.

Oferim din 2008 servicii de consultanta IT, mentenanta IT preventiva, consultanta sisteme de securitate, instalare si mentenanta supraveghere video, instalare si mentenanta sisteme de detectie la incendiu si multe alte servicii de infrastructura.

Ce experienta are echipa DAB MSP® ?

Servicii IT, Externalizare IT & Mentenanta IT - 13 ani
Servicii de Infrastructura, Smart Home & Sonorizare - 13 ani
Instalare Sisteme de Securitate & Detectie Incendiu - 13 ani
Service, Reparatii Laptop & Reparatii Calculatoare - 13 ani

DE LA CEO LA CEO, DESPRE EXTERNALIZARE IT

Stiti vorba aceea romaneasca, “Fa-ti iarna car si vara sanie” ?

Cred ca ar trebui aplicata pe deplin de catre toti proprietarii de afaceri pentru ca pierderile cauzate de IT pot fi evitate daca atunci cand totul functioneaza normal realizeaza ca starea de perfectiune nu dureaza o vesnicie.

Lucram cu totii avand in spate infrastructuri IT si in fata doar un singur laptop. Noi, ca romani (pentru ca suntem pe penultimul loc la externalizarea IT-ului in Europa, depasim doar Bulgaria), avem din pacate prostul obicei de a ignora infrastructura IT.

Trebuie sa intelegem cu totii ca o companie nu se poate dezvolta apeland de fiecare data la un prieten sau furnizor diferit pentru remedierea incidentelor. De asemenea indicat ar fi sa intelegem ca preventia trebuie pusa pe primul plan in domeniul IT.

Comparand cu angajarea unui inginer IT intern, unde costurile totale se vor duce usor peste 2.000 € lunar, serviciile de externalizare IT complete pentru o companie cu 50 de angajati vor costa in jur de 1.000 € (fara TVA) si sunt 100% deductibile.

Pe langa aceste costuri destul de mari pe care le aveti cu angajatii IT interni, acestia au si concediu. Ce faceti cand acestia pleaca in vacanta, incercati sa supravietuiti ?

Daca doriti sa economisiti sume considerabile dar in acelasi timp sa cresteti rapid calitatea departamentului IT va recomand cu incredere sa externalizati IT-ul astazi.

Bogdan Dragomir

Co-Fondator & Director General (CEO), DAB MSP®
0
+
Angajati & Parteneri PFA
0
+
Clienti multumiti de DAB MSP®
0
+
Incidente IT rezolvate din 2008

CARE SUNT PUNCTELE FORTE ALE DAB MSP® ?

SERVICII IT PENTRU COMPANII. FIRMA IT DIN 2008

Echipa noastra IT este dedicata 100% mediului de business din Romania. Oferim cu pasiune servicii IT de calitate oriunde aveti sediul companiei.

SERVICII DE INFRASTRUCTURA PENTRU CLADIRI

Suntem la fel de pasionati si de infrastructura. La DAB MSP® gasiti servicii de infrastructura adaptate bugetului fiecarui client business din Romania.

SISTEME DE SECURITATE & CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Avem o echipa de tehnicieni sisteme de securitate pregatita sa intervina rapid in Romania pentru camere supraveghere, interfoane sau bariere.

SERVICE IT PLOIESTI - REPARATII IT PLOIESTI - EXCLUSIV BUSINESS

Reparatii Laptopuri, Reparatii Calculatoare, Reparatii Imprimante si chiar Reparatii Televizoare pentru mediul de business din Ploiesti si Prahova.

GALERIE FOTO CU EXPERIENTELE DAB MSP®