CE CAUTI ASTAZI?

Raspunsuri si solutii la cele mai intalnite probleme tehnice. Daca nu gasesti un raspuns aici contacteaza-ne si vom fi fericiti sa te ajutam.
Te rugam sa ne suni la 021 9795 sau sa ne trimiti un e-mail catre hello@dabmsp.com cu intrebarea ta

TOP 10 CELE MAI POPULARE INTREBARI ADRESATE DAB MSP

Ce reprezinta mai exact Managed Services Provider ?

Mai simplu spus, prin serviciile de tip MSP oferite de DAB MSP inseamna ca avem grija de toata infrastructura tehnica a companiei tale, de la computerele din birouri pana la servere si sisteme de securitate fizica. Gestionam toate achizitiile hardware, asiguram instalare, asistenta tehnica si personal IT. De asemenea, inseamna ca DAB MSP actioneaza ca echipa ta de consultanta si asistenta, oferind intretinere planificata, mentenanta tehnica si modernizarea sistemelor impreuna cu asistenta de urgenta pentru a-ti mentine compania in activitate.

La ce fel de timpi de raspuns pot sa ma astept ?

Lucram cu fiecare client pentru a stabili asteptari specifice. Nivelurile noastre de servicii masurabile specifica in fiecare contract consecinte clare pentru nerespectarea asteptarilor cuvenite.

Ce se intampla daca avem deja un departament IT ?

Nici o problema! Oferim solutii scalabile care pot fi adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale companiei tale. Indiferent daca ai nevoie de un pachet complet de servicii IT gestionate, consultanta, solutii de securitate sau asistenta tehnica, DAB MSP il face simplu cu un plan de servicii personalizat, la preturi accesibile.

Ce perioada de valabilitate are un contract MSP ?

Contractele de servicii IT sau MSP (pentru cei care doresc servicii complete) variaza in functie de furnizor. Unii furnizori ofera servicii in baza unor contracte de tip “platesti la interventie”, fara perioada contractuala, in timp ce altii ofera servicii in baza unor contracte de tip abonament pe 2-3 ani, cu plata unei sume lunare fixe.

DAB MSP ofera serviciile exclusiv in baza unor contracte cu o perioada de valabilitate de minim 2 ani si tarif lunar fix garantat pana la expirarea acestora. Am ales sa lucram in acest fel deoarece in momentul in care preluam o companie noi avem bunul obicei de a ne focusa timp de minim 3-4 luni pe “aducerea la normalitate” iar abia apoi intram efectiv in zona de administrare si mentenanta.

Cat costa abonamentul la serviciile DAB MSP ?

Modelul nostru de servicii utilizeaza o taxa lunara fixa, care se bazeaza pe dimensiunea si complexitatea retelei din compania ta. Odata contractate, serviciile MSP vor acoperi intretinerea si asistenta pentru fiecare componenta a retelei tale, oferindu-ti liniste sufleteasca si capacitatea de a putea previziona cu exactitate costurile de intretinere a infrastructurii IT si sistemelor de securitate.

Cum ma poate ajuta un tarif lunar fix sa economisesc ?

Facturarea unei sume fixe in fiecare luna iti ofera posibilitatea sa iti planifici bugetul IT al companiei astfel incat sa te poti concetra mai bine asupra obiectivelor globale. Adaptam fiecare pachet de servicii perfect la compania ta pentru a te ajuta sa platesti doar pentru ceea ce ai nevoie. DAB MSP serveste drept “unic provider de servicii” pentru toate nevoile companiei tale in domeniul tehnic.

Si facem totul pentru un cost fix lunar – Nu profitam din durerea ta!

Ce tipuri de sisteme puteti administra in DAB MSP ?

Ne mandrim ca suntem “ecosistem flexibil”: indiferent daca utilizati Google Apps sau Office 365, Windows sau Mac, Android sau iOS, va vom sustine echipa. Aveti nevoie sa instalati un server la fata locului sau sa gazduiti unul virtual pe Amazon sau Azure? Va vom sustine. Trebuie sa treceti de la un ecosistem la altul? Vom fi acolo pentru tine.

Ce ar trebui sa fac inainte de a apela la ajutor ?

Cand este posibil noteaza-ti orice informatie despre mesajele de eroare si fotografiaza problema pe ecran. In continuare, incearca sa recreezi problema. De multe ori, rezolvarea problemei vine in urma repornirii programului sau a calculatorului. Daca acestea sunt blocate complet contacteaza-ne.

Software-ul Anti-Virus gratuit este bun ?

In primul rand, nu doresti sa functionezi niciodata fara protectie de securitate pe computer. Software-ul Anti-Virus gratuit are rate de detectare foarte mici. Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa te informam despre cele mai recente programe de securitate pe care le recomandam si pe care le vindem tuturor clientilor nostri pentru protectia Spyware, Malware si Virus.

Ce inseamna Cloud Backup - Zuberia Backup ?

Backup in Cloud, cunoscut si sub denumirea de Backup Online, este procesul prin care copiile de rezerva la fata locului sunt transferate pe un server din afara locului in fiecare seara. Serverul este situat intr-un centru de date securizat din Prahova. Solutia noastra de backup in cloud (Zuberia Backup) inlocuieste nevoia ca cineva sa ia o copie de rezerva acasa in fiecare seara. Este mai sigur, mai fiabil si mai usor de gestionat si monitorizat.

Nu poti gasi raspunsul aici? Intreaba-ne