Sisteme de sonorizare BOSE® Professional in Romania prin DAB MSP®

DAB MSP® este partener autorizat BOSE® Professional in Romania pentru sisteme de sonorizare.

Servicii complete de Proiectare, Instalare si Mentenanta pentru sisteme de sonorizare profesionale.

  • Sisteme de Sonorizare BOSE® pentru Restaurant
  • Sonorizare Ambientala BOSE® pentru Terasa & Bar
  • Sisteme de Sonorizare BOSE® pentru Biserica
  • Sonorizare sala de Conferinte cu BOSE® Pro
  • Sisteme de Sonorizare BOSE® pentru Stadion
  • Sisteme de Sonorizare BOSE® pentru Gradina

STIATI CA PE LANGA SISTEME DE SONORIZARE BOSE® A INVENTAT SI SUSPENSII AUTO ?

Poate ati auzit de “Suspensie auto proactiva“. Suspensia care astazi este instalata de producatori precum Audi sau BMW a fost inventata de BOSE® in 2004 si vanduta ulterior catre ClearMotion®.

Sisteme de Sonorizare cu DAB MSP®

SISTEME DE SONORIZARE AMBIENTALA BOSE®. CONSULTANTA & INSTALARE CU DAB MSP®

Indiferent daca detineti un restaurant, o cafenea, un bar, o terasa, o sala de sport sau sunteti preot intr-o biserica, avem solutii complete de sisteme de sonorizare ambientala pentru spatiul in care va doriti sa instalati un nou sistem audio profesional. Propunem, proiectam si instalam doar sisteme de sonorizare ambientala produse de BOSE®.

Experienta noastra in sisteme de sonorizare a inceput in 2008 cand am instalat primele difuzoare intr-un restaurant din Bucuresti. De atunci pana in prezent am finalizat cu succes peste 300 de locatii din intreaga tara care se bucura si astazi de sisteme de sonorizare ambientala de calitate. Oferim si sisteme de sonorizare ambientala pentru cluburi.

Am ales BOSE® pentru ca in audio vrem totul sau nimic. Suntem profesionisti si lucram doar cu varfurile de lance ale industriei audio, nu facem rabat niciodata de la calitate si mai ales de la sunet. Noi comercializam si instalam exclusiv sisteme de sonorizare ambientala BOSE®, din acest motiv din 2016 am fost selectati ca partener autorizat BOSE® pentru instalare de sisteme de sonorizare profesionale in Romania. Daca doriti sa cresteti reputatia locatiei pe care o detineti si credeti ca si noi ca un sistem de sonorizare BOSE® va pune in valoare serviciile oferite va invitam sa ne contactati pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie tehnica si comerciala. Venim sa vedem locatia fara costuri.

BENEFICIILE UNUI SISTEM DE SONORIZARE AMBIENTALA BOSE®

Un sistem de sonorizare ambientala BOSE® va inspira incredere si va oferi eleganta unei locatii, indiferent de tipul acesteia. Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa viziteze un anumit restaurant doar pentru ca acesta are un sistem de sonorizare care ofera o auditie exceptionala. Pe langa imaginea pe care o veti oferi clientilor, veti obtine:

  • Garantie de 5 ani pentru sistemele de sonorizare profesionale BOSE® instalate de echipa DAB MSP®
  • Garantie de 3 ani pentru cabluri, accesorii si vicii ascunse ale serviciilor de montaj efectuate de echipa noastra
  • Oportunitatea de a detine un sistem de sonorizare ambientala proiectat si instalat de catre inginerii audio BOSE®
  • Dreptul de a utiliza imaginea “Sound by BOSE®” in marketing sau in locurile vizibile din locatia pe care o detineti