Smart Home FIBARO® - Faceti o Casa Inteligenta in Romania cu DAB MSP®

DAB MSP® este partener autorizat FIBARO® in Romania pentru instalare sisteme Smart Home.

O casa inteligenta permite controlarea climatizarii, iluminatului sau jaluzelelor direct din telefon.

  • Smart Home = Casa Inteligenta = Control Total
  • Solutii Smart pentru controlul iluminatului acasa
  • Solutii Smart Home pentru gestionarea incalzirii
  • Casa Inteligenta FIBARO® functioneaza 24/7/365
  • Solutii Smart Home pentru alarma & antiincendiu
  • Solutii Super Smart pentru automatizarea irigatiei

STIATI CA UN SISTEM SMART HOME PENTRU CASA INTELIGENTA SE INSTALEAZA RAPID ?

DAB MSP® va poate transforma intreaga casa intr-o casa inteligenta in mai putin de 3 zile de lucru efectiv in locatie. Automatizam toate dispozitivele care se alimenteaza cu energie electrica in casa.

Smart Home cu DAB MSP®

SOLUTII SMART HOME PENTRU CASA INTELIGENTA CU FIBARO® PRIN DAB MSP® IN ROMANIA

Experienta noastra in zona de Smart Home va ofera oportunitatea de a dezvolta un intreg sistem complex pentru o casa inteligenta. Lucram din 2008 in domeniul automatizarilor industriale si rezidentiale in Europa. In 2016 am fost selectati de FIBARO® ca partener oficial in Romania pentru consultanta, vanzare si instalare echipamente de Smart Home. Pentru noi o noua solicitare de a transforma o casa intr-o casa inteligenta este intotdeauna o provocare si o vom trata cu foarte mare entuziasm. Intreaga echipa DAB MSP® este certificata de catre FIBARO® pentru instalarea sistemelor de Smart Home deoarece vrem sa va asiguram ca lucrati cu profesionisti. Cu noi automatizati toata casa.

Sistemul Smart Home de la FIBARO® poate fi integrat usor cu Google Assistant®, Amazon Alexa® sau Apple Siri® pentru a permite controlul vocal in intreaga casa inteligenta. Veti putea spune oriunde in casa “Hey Google! Turn on the light in the Bedroom”, “Alexa! Turn off the lights” sau “Hey Siri! Play Colind from Subcarpati in the Living Room”. Pentru multi suna ciudat insa pentru cei care vor cu adevarat ca tehnologia sa faca parte chiar de astazi din viata lor un sistem Smart Home FIBARO® va transforma casa integral intr-o casa inteligenta. Imaginati-va orice. Fara limite!

BENEFICII CU SISTEMUL SMART FIBARO® PENTRU CASA INTELIGENTA

Pentru a intelege cu adevarat beneficiile unui sistem Smart Home pentru transformarea casei intr-o adevarata casa inteligenta trebuie sa faceti diferenta in primul rand intre un bec smart, o yala si un sistem smart complex. FIBARO® produce sisteme complexe de Smart Home, nu produce becuri sau benzi LED inteligente. Din pacate in Romania cei mai multi cred ca o casa smart inseamna a avea cateva becuri pe care le pot controla din telefon sau termostate care se conecteaza la WiFi pentru a permite controlul incalzirii in pardoseala. Acele produse sunt doar un “Entry-Level” in Smart Home si sunt dedicate incepatorilor, celor care vor sa testeze o bucatica din ecosistemul unei case inteligente. Cu FIBARO® veti beneficia de posibilitati nelimitate de automatizare in casa inteligenta precum si de alte facilitati:

  • Posibilitatea de a controla centralizat cu sistemul Smart Home FIBARO® iluminatul din intreaga casa inteligenta
  • Automatizarea irigatiilor din curte sau gradina cu ajutorul unor relee inteligente conectate in centrala FIBARO®
  • Posibilitatea de a instala electrovalve inteligente Z-Wave pe reteaua de apa sau gaz pentru evitarea dezastrelor
  • Gestionarea integrala a tuturor echipamentelor Smart din casa cu o singura aplicatie instalata pe telefon