TE SPRIJINIM SA FINALIZEZI RAPID PROIECTELE SPECIALE

Ecuatia este simpla, compania ta castiga o licitatie pentru executarea unui proiect de mari dimensiuni si tu nu ai toate resursele necesare finalizarii la timp a proiectului sau le ai insa momentan sunt alocate in alte proiecte pe care le ai in desfasurare. Aceasta este situatia in care cei mai multi manageri ai companiilor apeleaza la serviciile de executie a proiectelor speciale prin DAB MSP. Avem o strategie simpla, nu ne incarcam niciodata cu mai mult decat putem duce si te asiguram ca respectam intotdeauna termenele pe care clientul final le-a fixat in proiectul respectiv.

Echipa noastra are suficient de multi oameni capabili sa realizeze cu succes orice tip de proiect care are la baza tehnologia, indiferent ca discutam despre cablare, instalare de POS-uri in autobuze sau de sisteme de iluminat pentru pistele din aeroporturi. Preluam intotdeauna integral sarcinile de executie. De la managementul de proiect, asigurarea fluxului necesar de personal tehnic pana la optimizarea si scaderea costurilor finale, aici la DAB MSP te asiguram de succesul final exact ca si cum acel proiect ar fi fost contractat direct de noi.

 • Management de proiect externalizat complet catre noi

  Externalizezi catre noi bataia de cap. Avem experienta de peste 11 ani in managementul proiectelor speciale si te vom ajuta sa le executi cum trebuie.

 • Asigurarea resurselor umane necesare finalizarii la timp

  Alocam in toate proiectele speciale pe care le primim suficient de multi oameni capabili sa isi finalizeze sarcinile inainte de termen pentru ca ne dorim succes.

 • Mentinerea relatiei cu toate partile implicate in proiect

  Scapi de grija mentinerii la curent a tuturor partilor implicate in proiectele speciale. Preluam integral sarcina de a oferi zilnic informatii despre executie.

 • Incadrarea in bugetul estimat de executie a proiectului

  Pentru ca succesul tau inseamna intr-un proiect special in primul rand succesul nostru, vom face tot posibilul de fiecare data sa mentinem executia proiectului intr-o zona in care sa nu depasim costurile estimate impreuna cu clientul final.

 • La DAB MSP ne bazam inca pe Gentlemen’s Agreement

  Stim ca de multe ori ai o teama de partenerii care incep impreuna cu tine un proiect apoi vor sa “fure” clientul final. In DAB MSP avem principii de baza pe care am fondat aceasta companie si nu ne vom abate de la ele pentru ca ne dorim sa aplicam intotdeauna regulile de Fair play si Gentlemen’s Agreement.

0+

Ani de experienta

0+

Proiecte speciale realizate

0%

Satisfactia clientilor finali

0judete

Avem acoperire nationala

Externalizarea executiei pentru proiectele speciale catre DAB MSP te va ajuta sa ai succes. Hai sa incepem

INDUSTRII PE CARE LE DESERVIM

SERVIM ZILNIC MARI COMPANII DIN ROMANIA

Experienta noastra in solutii verticale permite afacerii tale sa eficientizeze fluxul de lucru si sa creasca productivitatea. Indiferent de afacere, DAB MSP te acopera cu solutii conforme industriei, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale.

De ce sa ne alegi

3 MOTIVE SA ALEGI DAB MSP PENTRU PROIECTE SPECIALE

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Comunicam foarte eficient

  Meriti sa ti se raspunda la intrebari in limba ta, indiferent ca esti roman, ungur, spaniol sau vorbitor de engleza. Noi iti vom explica mereu exact ce se intampla.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Finalizam proiectul la timp

  Cu DAB MSP nu exista riscul sa ajungi la decalarea datei de finalizare din contract din diverse motive aparute pe traseu. Noi ne incadram sau finalizam mai devreme.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Satisfactie Garantata

  Vrem sa te vedem in fiecare zi complet multumit de serviciile noastre. Vom face tot ce este necesar pentru a te face fericit, chiar daca va trebui sa ne autodepasim.

Nu mai pierde timp si bani incercand sa faci singur ceea ce trebuie externalizat. Exploreaza compania noastra

CUM FUNCTIONEAZA

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.