SERVICII IT DE TIP BPO, EXTERNALIZARE PROCESE IT

Externalizarea proceselor IT (BPO) din business te ajuta sa ai la dispozitie punctual, atunci cand ai nevoie, o echipa completa de ingineri capabili sa execute cu succes anumite sarcini tehnice pe care nu le poti face cu departamentul IT intern. Modelul de BPO aplicat de DAB MSP urmeaza intocmai standardele OPBOK® (Outsourcing Professional Body of Knowledge) emis de IAOP – Organizatia internationala care guverneaza si standardizeaza cele mai bune practici, tendinte si inovatii.

OPBOK® ofera definitia externalizarii dupa cum urmeaza:
Externalizarea este o relatie de afaceri bazata pe rezultate pe termen lung, cu un furnizor de servicii specializat. Serviciile contractate pentru (inclusiv serviciile de fabricatie) pot cuprinde o singura activitate, un set de activitati sau un intreg proces de afaceri final. In cele mai multe cazuri, si in special pentru organizatii mai mari, ceea ce a fost externalizat a fost efectuat anterior de organizatia clientului cu personalul propriu iar apoi externalizat catre furnizor. In alte cazuri totusi, pot fi activitati pe care organizatia clientului nu le-a desfasurat anterior.

 • Apelezi la serviciile de BPO doar atunci cand ai nevoie

  Intervenim punctual in procesele tale din business, doar cand este necesar. Este mult mai usor sa apelezi la serviciile de BPO ale DAB MSP pentru inlocuirea unei flote de computere sau a tuturor cablurilor de retea decat sa faci angajari.

 • DAB MSP, peste 11 ani de experienta in Corporate BPO

  Echipa noastra externalizeaza din 2008 procese tehnice de business pentru mari companii prezente in Romania. Suntem scalabili si ne adaptam 100%.

 • Beneficii ale BPO vs. Departamentul tau intern de IT

  Departamentul IT intern al companiei tale lucreaza zilnic in mod repetitiv pe aceeasi infrastructura IT in timp ce echipa DAB MSP lucreaza intr-o saptamana in mod individual cu peste 250 de companii. Vorbim, asadar, despre diferenta de know-how. Vom aloca intotdeauna cei mai potriviti oameni in proiectul tau.

 • BPO-ul genereaza economii mari in bugetul companiei

  Punem aici doar un singur exemplu: Ai 500 de computere pe care trebuie sa le inlocuiesti in 10 zile. Contractarea echipei DAB MSP ca provider de BPO pentru aceasta operatiune tehnica te-ar costa in jur de 16.500 EUR. Angajarea celor 10 specialisti IT necesari (pe care oricum… nu-i mai gasesti) te-ar costa astazi cel putin 15.000 EUR (lunar, cu taxe) insa trebuie sa-i angajezi pentru cel putin 3 luni (legal)… Total 45.000 EUR vs. 16.500 EUR pe care i-ai plati la DAB MSP. Este un exemplu informativ insa procentual economia cu BPO este de 60-65%.

0+

Ani de experienta

0+

Clienti pentru BPO

0%

Companii Romanesti

0+

Taskuri receptionate

0%

Taskuri rezolvate cu succes

Serviciile de tip BPO oferite de DAB MSP te vor ajuta sa ai succes. Hai sa incepem

CATEVA EXEMPLE DE SERVICII

BPO CU DAB MSP PENTRU

 • Computere & Servere

  Preluam integral sau partial toate taskurile alocate pentru computerele sau serverele companiei tale. Intervenim foarte rapid prin alocarea tuturor resurselor necesare.

 • Retelistica & Wi-Fi

  Poti apela la noi pentru configurarea unor echipamente active de retea sau pentru cablarea structurata a unui nou sediu in care urmeaza sa muti birourile companiei.

 • Suportul IT al utilizatorilor

  Inlocuim departamentul IT din compania ta cu o echipa foarte experimentata de specialisti IT. In functie de SLA-ul alocat putem sustine interventii tehnice 24/24.

 • Managementul proiectelor IT

  Coordonam integral proiectul tau IT astfel incat rezultatele de la final sa te surprinda in mod placut. Avem o pasiune pentru a termina toate proiectele inainte de termen.

 • Optimizarea proceselor IT

  Intotdeauna este loc de mai bine in fluxul zilnic al proceselor IT din companie. Peste 55% dintre companii achizitioneaza solutii IT sau software pe care le folosesc gresit.

 • Managementul achizitiilor IT

  Noi, cei de la DAB MSP, detinem din 2018 si magazinul online DABSTORE.RO. Zilnic vom fi alaturi de tine pentru a te ajuta sa alegi doar produsele IT de care ai nevoie.

INDUSTRII PE CARE LE DESERVIM

SERVIM ZILNIC MARI COMPANII DIN ROMANIA

Experienta noastra in solutii verticale permite afacerii tale sa eficientizeze fluxul de lucru si sa creasca productivitatea. Indiferent de afacere, DAB MSP te acopera cu solutii conforme industriei, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale.

De ce sa ne alegi

3 MOTIVE SA ALEGI DAB MSP PENTRU SERVICII DE BPO

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Comunicare eficienta

  Te tinem la curent permanent cu cele mai noi informatii despre starea proiectului pe care l-ai alocat catre noi. Raspundem rapid la toate solicitarile si intrebarile.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Experienta si certificari

  In cei peste 11 ani de externalizare IT am castigat experienta intr-un spectru larg de tehnologii, industrii si tipuri de aplicatii IT. Avem peste 30 de certificari importante.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Fara bariere lingvistice

  Meriti sa ti se raspunda la intrebari in limba ta, indiferent ca esti roman, ungur, spaniol sau vorbitor de engleza. Noi iti vom explica mereu exact ce se intampla.

Nu mai pierde timp si bani cu firme care pretind ca stiu ce inseamna sa ofere servicii de BPO, exploreaza compania noastra.

CUM FUNCTIONEAZA

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.