CABLARE STRUCTURATA PENTRU CLADIRI & BIROURI

DAB MSP ofera servicii complete de cablare structurata pentru cladiri de birouri, spatii comerciale si proiecte mari de infrastructura. Indiferent de spatiu, proiect sau zona geografica a Romaniei, venim in sprijinul tau cu toate resursele necesare pentru finalizarea cu succes si mai ales la timp a proiectului. Suntem specializati in cablare structurata pentru toate tipurile de cabluri de date, de la UTP, coaxial, efractie, incendiu pana la fibra optica pentru cladiri sau pentru transmiterea pe distante mari in proiectele de infrastructura rutiera (autostrazi).

Lucram doar cu cele mai bune produse de la producatori consacrati, fapt ce ne permite sa acordam o garantie a lucrarilor de pana la 30 de ani in anumite proiecte. DAB MSP preia intotdeauna integral proiectul de cablare structurata. Furnizam cabluri pentru orice proiect chiar daca sunt necesare cabluri UTP, FTP, video sau fibra optica. Tarifele pentru cablare structurata sunt calculate intotdeauna in functie de numarul porturilor din cladire si includ toate materialele necesare, pentru a simplifica intregul proiect.

 • Cablare structurata pentru cladiri de birouri

  Serviciile noastre de cablare structurata pentru cladiri de birouri vin la pachet cu toate resursele tehnice necesare finalizarii cu succes a intregului proiect.

 • Cablare structurata pentru centre comerciale

  Asiguram servicii de cablare structurata pentru centre comerciale, magazine din centre comerciale sau chiar si pentru insule aflate in incinta mall-urilor.

 • Cablare structurata pentru blocuri de apartamente

  Venim in sprijinul dezvoltatorilor imobiliari cu serviciile noastre de cablare structurata pentru dotarea apartamentelor cu fibra optica sau cablu UTP/FTP.

 • Cablare structurata pentru benzinarii si magazine

  Oferim servicii de cablare structurata pentru benzinarii si pentru magazine cu respectarea tuturor standardelor impuse in domeniu pentru securitatea datelor. De asemenea putem executa si montajul sistemelor de securitate cu aviz IGPR.

 • Cablare structurata pentru hoteluri si restaurante

  Putem prelua inca din faza de constructie spatii de cazare precum hoteluri sau pensiuni dar si restaurante sau cafenele pentru cablarea structurata a intregii cladiri. Asiguram toate traseele necesare pentru instalarea camerelor video, sistemelor de detectie incendiu sau a retelelor de date, telefonie si bariere de acces. In toate proiectele putem inclusiv sa livram produsele tehnice necesare.

0+

Ani de experienta

0+

Metri de cablu folosit

0+

Routere instalate din 2008

0%

Satisfactia clientilor nostri

0judete

Cablam in toata Romania

Serviciile de cablare structurata ale DAB MSP te vor ajuta sa nu ai pierderi de semnal. Hai sa incepem

INDUSTRII PE CARE LE DESERVIM

SERVIM ZILNIC MARI COMPANII DIN ROMANIA

Experienta noastra in solutii verticale permite afacerii tale sa eficientizeze fluxul de lucru si sa creasca productivitatea. Indiferent de afacere, DAB MSP te acopera cu solutii conforme industriei, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale.

De ce sa ne alegi

3 MOTIVE SA ALEGI DAB MSP PENTRU CABLAREA CLADIRII

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Stabilim impreuna traseele

  Stim ca intotdeauna exista o problema in alegerea traseului optim pentru cablarea structurata a cladirii si de aceea stabilim impreuna cu tine modalitatea de cablare.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Respectam data de finalizare

  Cand intram intr-un proiect de cablare se intampla deseori sa ni se solicite executia intr-un timp foarte limitat. Noi vom aloca resursele necesare finalizarii in termen.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Oferim certificare si garantie

  In cablarea structurata folosim exclusiv produse premium care vin insotite si de toate certificarile necesare in cladirea pe care o cablam. Garantia oferita: 30 ani.

Nu mai pierde timp si bani cu diversi provideri care te fac sa regreti alegerea facuta. Exploreaza compania noastra

CUM FUNCTIONEAZA

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.