EXTERNALIZARE IT, SERVICII IT DEDICATE COMPANIILOR

Imagineaza-ti ca trec cateva luni fara sa iti faci griji pentru o problema legata de IT. Fara probleme cu actualizarile sau integrarea software, fara frustrari in timpul perioadei de oprire a sistemelor si fara somn pierdut in urma unei brese de securitate. Cand esti departe de birou simti cu incredere ca infrastructura IT a companiei tale este ingrijita in totalitate.

Serviciile noastre de externalizare IT completa ca MSP iti ofera cea mai buna valoare pentru banii pe care ii platesti lunar. Oferim in mod proactiv integrare tehnologica, sisteme actualizate si asistenta tehnica experta in orice moment, nu doar atunci cand ceva se strica.

DAB MSP iti satisface toate nevoile IT de business, iti creste eficienta si mai ales productivitatea echipei tale.

 • Controlul total asupra costurilor generate de IT

  Poti scala costurile IT in functie de cerintele tale si poti plati doar pentru ceea ce ai nevoie. Indiferent daca la tine intervine cresterea sau scaderea personalului.

 • Partener IT de incredere

  Prin intalniri regulate axate pe managementul infrastructurii IT vom putea supraveghea starea infrastructurii IT si vom deveni consilierii tai de incredere.

 • Eficienta crescuta

  Vei avea toate sarcinile IT externalizate catre o echipa de experti IT iar in momentele in care ai nevoie de sprijin suplimentar pentru proiecte iti vom furniza personal suplimentar pentru atingerea scopului dorit.

 • Investitii initiale mici

  Serviciile IT complete de tip MSP te ajuta sa compensezi investitia initiala a costurilor tehnologice. In loc sa cheltui mii sau zeci de mii de euro pentru hardware si software primesti de la noi intreaga infrastructura IT necesara.

 • Te ajutam sa iti dezvolti afacerea

  Pe masura ce afacerea ta creste, structura sa de asistenta trebuie sa creasca si ea. Cand utilizezi serviciile IT de tip MSP poti sa iti extinzi afacerea in sus ori in jos (daca iti doresti diminuarea personalului) cu doar o simpla discutie.

0+

Ani de experienta

0+

Certificari in domeniul IT

0%

Satisfactia clientilor nostri

024/7

Service desk disponibil

0judete

Avem acoperire nationala

Serviciile DAB MSP te vor ajuta sa ai succes. Hai sa incepem

DAB MSP ROMANIA

SERVICIILE NOASTRE DE EXTERNALIZARE IT INCLUD:

 • Asistenta IT. Call Center 24/7

  Echipa din Call Center-ul DAB MSP ofera asistenta IT de specialitate imediat dupa semnalarea unui incident. Suntem zilnic aici pentru tine, mereu dornici sa ajutam.

 • Administrare infrastructura IT

  Preluam in administrare echipamentele active de retea. De la switch-uri pana la routere, firewall-uri si echipamente Wi-Fi, noi le monitorizam si le mentinem active.

 • Mentenanta IT preventiva

  Echipa DAB MSP monitorizeaza 24/7 infrastructura IT a companiei tale si se asigura ca nu vei avea probleme majore. Prevenim in totalitate incidentele IT critice.

 • Configurare echipamente IT

  De fiecare data cand vei achizitiona un computer nou sau vrei sa reinstalezi unul existent vom fi la datorie pentru a te ajuta. Bineinteles, fara costuri suplimentare.

 • Remediere rapida probleme IT

  Lucram cu echipamente si este normal ca dupa o perioada de timp acestea sa nu iti mai ofere randamentul initial. Indiferent de problema semnalata, remediem rapid.

 • Consultanta pentru achizitii IT

  Noi, cei de la DAB MSP, detinem din 2018 si magazinul online DABSTORE.RO. Zilnic vom fi alaturi de tine pentru a te ajuta sa alegi doar produsele IT de care ai nevoie.

 • Aplicatii & Licente Microsoft

  DAB MSP este partener Microsoft Romania pentru revanzarea aplicatiilor si licentelor software. Fie ca vorbim despre Windows, Office 365 sau Azure, la noi gasesti totul.

 • Audit & Implementare GDPR

  Nu te speria de GDPR! Invata de la noi sa aplici cele mai recomandate reguli interne pentru protectia datelor cu Microsoft 365. Venim si implementam impreuna regulile.

 • Backup in Cloud cu Zuberia

  Odata cu alegerea planului lunar MSP IT carePro vei beneficia de una dintre cele mai avansate solutii de backup in cloud pentru serverele tale, Zuberia IT Backup.

INDUSTRII PE CARE LE DESERVIM

SERVIM ZILNIC MARI COMPANII DIN ROMANIA

Experienta noastra in solutii verticale permite afacerii tale sa eficientizeze fluxul de lucru si sa creasca productivitatea. Indiferent de afacere, DAB MSP te acopera cu solutii conforme industriei, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale.

De ce sa ne alegi

6 MOTIVE SA ALEGI DAB MSP PENTRU EXTERNALIZARE IT

 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Raspundem rapid la incidente

  Ne logam in computerul sau serverul tau online, foarte rapid, pentru a rezolva cele mai multe incidente tehnice imediat, fara sa astepti deplasarea unui tehnician.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Experienta si certificari

  In cei peste 11 ani de externalizare IT am castigat experienta intr-un spectru larg de tehnologii, industrii si tipuri de aplicatii IT. Avem peste 30 de certificari importante.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Fara bariere lingvistice

  Meriti sa ti se raspunda la intrebari in limba ta, indiferent ca esti roman, ungur, spaniol sau vorbitor de engleza. Noi iti vom explica mereu exact ce se intampla.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Facem business inteligent

  Proiectam, evaluam si justificam solutiile tehnologice pornind de la o intelegere aprofundata si foarte clara a tuturor necesitatilor reale din compania ta.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Managed Services Provider

  Ne ocupam de toate aspectele legate de infrastructura companiei tale, inclusiv hardware, managementul software-ului si orice alte nevoi tehnologice conexe.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Satisfactie Garantata

  Vrem sa te vedem in fiecare zi complet multumit de serviciile noastre. Vom face tot ce este necesar pentru a te face fericit. Zilnic, fara dificultati si fara probleme IT.

Nu mai pierde timp si bani cu actualul partener IT, cu sistemele de securitate sau cu sonorizarea slaba. Exploreaza compania noastra

CUM FUNCTIONEAZA

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.