SISTEME DE SONORIZARE PROFESIONALE BOSE® PRO

BOSE® Corporation este o companie fondata de catre Amar Bose in anul 1964 in Framingham, Massachusetts, USA. Totul a pornit cu 8 ani mai devreme, atunci cand Amar Bose si-a cumparat un sistem audio stereo si a fost dezamagit de performantele sale de sunet ambiental. Primul produs fabricat de catre Bose a fost un sistem audio de colt cu 22 de difuzoare, celebrul sistem de sonorizare Bose 2201. De-a lungul timpului Bose a lucrat la claritatea sunetului produs de difuzoare si in prezent a ajuns etalonul sistemelor de sunet pentru toate tipurile de aplicatii. De la casti pentru pilotii de avioane pana la sistemele audio pentru masini, sonorizarea pentru restaurante, stadioane, sali de conferinta, scene pentru concerte, armata, BOSE este liderul absolut al tuturor sistemelor audio profesionale. Inclusiv NASA si U.S. Army folosesc in prezent casti si sisteme audio BOSE.

DAB MSP este partener autorizat BOSE Professional in Romania pentru comercializarea si instalarea produselor BOSE in toate tipurile de aplicatii.

 • Sisteme de sonorizare pentru restaurante si cafenele

  Clientii tai merita un sunet de calitate cand isi savureaza cina sau cafeaua. Tine cont ca intotdeauna calitatea sunetului influenteaza incasarile localului.

 • Sisteme de sonorizare pentru spatii si centre comerciale

  DAB MSP proiecteaza, comercializeaza si instaleaza sisteme de sonorizare complete pentru centre comerciale si hypermarketuri. Indiferent de marimea spatiului in care urmeaza a se instala un sistem de sonorizare profesional sau de tipul difuzoarelor dorite, exista solutii care se vor adapta perfect cerintelor.

 • Sisteme de sonorizare pentru stadioane si sali de sport

  BOSE ofera sisteme de sonorizare pentru stadioane si sali de sport de peste 10 ani. De exemplu, stadionul Santiago Bernabeu din Madrid este dotat din 2010 in intregime cu difuzoare BOSE din gama LT pentru asigurarea unei sonorizari impecabile celor peste 80.000 de abonati ai echipei de fotbal Real Madrid.

 • Sisteme de sonorizare pentru sali de conferinta

  Un sistem de sonorizare profesional intr-o sala de conferinta asigura o buna desfasurare a oricarei intalniri. La DAB MSP gasesti toate solutiile necesare.

 • Sisteme de sonorizare pentru biserici si lacase de cult

  DAB MSP ofera solutii multiple in cazul sonorizarii pentru biserici sau diverse alte lacase. Sistemele de sonorizare pentru biserici de la BOSE sunt ideale.

0+

Ani de experienta in sonorizare

0+

Difuzoare instalate de DAB MSP

0%

Satisfactia clientilor finali

0judete

Avem acoperire nationala

Te ajutam sa beneficiezi de cel mai eficient sistem de sonorizare pentru spatiul tau. Hai sa incepem

INDUSTRII PE CARE LE DESERVIM

SERVIM ZILNIC MARI COMPANII DIN ROMANIA

Experienta noastra in solutii verticale permite afacerii tale sa eficientizeze fluxul de lucru si sa creasca productivitatea. Indiferent de afacere, DAB MSP te acopera cu solutii conforme industriei, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale.

De ce sa lucrezi cu DAB MSP

3 MOTIVE SA ALEGI SISTEME DE SONORIZARE BOSE PRO.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Comunicam foarte eficient

  Meriti sa ti se raspunda la intrebari in limba ta, indiferent ca esti roman, ungur, spaniol sau vorbitor de engleza. Noi iti vom explica mereu exact ce e de facut.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Finalizam proiectul la timp

  Cu DAB MSP nu exista riscul sa ajungi la decalarea datei de finalizare din contract din diverse motive aparute pe traseu. Noi ne incadram sau finalizam mai devreme.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Satisfactie Garantata

  Vrem sa te vedem in fiecare zi complet multumit de serviciile noastre. Vom face tot ce este necesar pentru a te face fericit, chiar daca va trebui sa ne autodepasim.

Ofera-le clientilor tai un sunet exceptional cu ajutorul sistemelor de sonorizare BOSE. Exploreaza compania noastra

CUM FUNCTIONEAZA

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.

Good to know: Pasiunea lui Amar Bose nu s-a oprit la sunet, putini sunt cei care stiu ca Bose a inventat in 2004 suspenisa auto proactiva care se afla in prezent in proprietatea ClearMotion. Din 2017 suspenisa se foloseste in productie larga de catre Audi pe modelul Audi A8. De asemenea tot Bose a reinventat si scaunele camioanelor asa cum le stim astazi, prin tehnologia Bose Ride a reusit reducerea vibratiilor cu 90%.