SOLUTII DE SMART HOME PENTRU CASE INTELIGENTE

In ultima perioada, avand in vedere cat de ocupati suntem cu totii, o casa inteligenta nu mai este un moft ci a devenit o reala necesitate. Cu ajutorul sistemului FIBARO® poti prelua controlul complet al casei tale, de la sistemul de iluminat pana la controlul jaluzelelor, obloanelor sau chiar al ferestrelor pana la setarea aspersoarelor in functie de ceea ce transmite Yahoo Weather.

Sistemul FIBARO® gestioneaza eficient si autonom asa cum tu il vei educa de la bun inceput (inca nu ne-au cucerit robotii) intregul management al casei tale. Vei putea comunica cu intregul sistem chiar si de la distanta printr-un mediu securizat pus la dispozitie de producator pe servere aflate in deplina siguranta, in Microsoft Azure si Amazon Web Services (AWS).

FIBARO® este o companie poloneza achizitionata in Iulie 2018 de catre grupul italian Nice, producatorul sistemelor de automatizare pentru ferestre, bariere si usi de garaj. DAB MSP este reprezentant autorizat FIBARO® in Romania pentru comercializarea si instalarea sistemelor Smart Home in mediul rezidential.

 • Controlul inteligent al iluminatului din casa si gradina

  Cu ajutorul centralei de la FIBARO® vei putea controla integral iluminatul din casa si gradina cu doar cateva atingeri ale telefonului. Totul va fi sub control.

 • Controlul inteligent al climatizarii cu Fibaro® & Heatit®

  Gandeste-te cum ar fi sa ai temperatura dorita la ora 18:30 cand ajungi acasa de la serviciu sau sa poti seta o temperatura individuala pentru fiecare camera a casei tale. Cu ajutorul sistemului FIBARO® totul este acum posibil.

 • Controlul inteligent al tuturor echipamentelor din casa

  In aplicatia FIBARO® poti integra orice echipament compatibil Z-Wave sau chiar si un echipament mai vechi, non-smart, cu ajutorul Smart Implant.

 • Stai fara grija inundatiilor atunci cand esti in vacanta

  Sistemul FIBARO® va avea grija de casa ta atunci cand esti plecat in vacanta. Cu ajutorul unui senzor de inundatie si a unei electrovalve pentru alimentarea cu apa va face totul in locul tau. Imediat cum va detecta o scurgere de apa va opri apa si iti va trimite o notificare prin care te va anunta despre actiunea sa.

 • Ai doar o singura aplicatie pentru interfon si poarta auto

  FIBARO® Intercom este mai mult decat un simplu interfon. Vine cu doua relee incorporate prin care poti controla din telefon accesul pe poarta sau in garaj.

0+

Ani de experienta in Smart Home

0+

Case care au devenit inteligente

0%

Clienti multumiti de Smart Home

0judete

Avem acoperire nationala

DAB MSP iti transforma casa actuala intr-o casa cu adevarat inteligenta. Hai sa incepem

INDUSTRII PE CARE LE DESERVIM

SERVIM ZILNIC MARI COMPANII DIN ROMANIA

Experienta noastra in solutii verticale permite afacerii tale sa eficientizeze fluxul de lucru si sa creasca productivitatea. Indiferent de afacere, DAB MSP te acopera cu solutii conforme industriei, personalizate pentru nevoile specifice ale companiei tale.

De ce sa lucrezi cu DAB MSP

3 MOTIVE SA ALEGI DAB MSP PENTRU O CASA INTELIGENTA

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Comunicam foarte eficient

  Meriti sa ti se raspunda la intrebari in limba ta, indiferent ca esti roman, ungur, spaniol sau vorbitor de engleza. Noi iti vom explica mereu exact ce e de facut.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Finalizam proiectul la timp

  Cu DAB MSP nu exista riscul sa ajungi la decalarea datei de finalizare din contract din diverse motive aparute pe traseu. Noi ne incadram sau finalizam mai devreme.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Satisfactie Garantata

  Vrem sa te vedem in fiecare zi complet multumit de serviciile noastre. Vom face tot ce este necesar pentru a te face fericit, chiar daca va trebui sa ne autodepasim.

Citeste mai multe despre DAB MSP si afla daca suntem potriviti pentru proiectul tau de casa inteligenta. Exploreaza compania noastra

CUM FUNCTIONEAZA

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.