Reparatii Laptop Ploiesti - Service Laptop Ploiesti - DAB MSP® - BUSINESS

Service Laptop Ploiesti DAB MSP® ofera servicii rapide de Reparatii Laptop pentru toate brandurile.

Oferim din 2008 Reparatii Laptop Ploiesti exclusiv pentru Business. Lucram doar pentru Companii.

  • Service Laptop Ploiesti – Reparatii Laptop Urgente
  • Reparatii Laptop Ploiesti – Service Laptop Windows
  • Service Laptop Ploiesti – Reparatii Laptop Rapide
  • Reparatii Laptop Ploiesti – Instalare Windows
  • Service Laptop Ploiesti – Schimbare Placa de Baza
  • Reparatii Laptop Ploiesti – Inlocuire Baterie Laptop

STIATI CA DAB MSP® OFERA SERVICE LAPTOP PLOIESTI SAU REPARATII LAPTOP PLOIESTI ?

Desi foarte multe companii ne cunosc doar pentru ca noi suntem printre cei mai vechi furnizori de servicii IT Ploiesti, avem si departament de Service Laptop Ploiesti dedicat exclusiv pentru Business.

Reparatii Laptop Ploiesti la DAB MSP®

SERVICE LAPTOP PLOIESTI – SERVICE LAPTOP PRAHOVA – BUSINESS – CEL MAI RAPID, LA DAB MSP®

Noi nu ne laudam ca suntem cei mai buni. Totusi, cu siguranta suntem cei mai rapizi pentru service laptop Ploiesti si service laptop Prahova. Daca aveti activat un contract de service IT cu DAB MSP® in momentul in care un angajat al companiei pe care o administrati are probleme reale cu laptopul vom trimite imediat un tehnician sa il verifice si sa il aduca in service-ul nostru in cazul in care acesta nu se poate repune in functiune la fata locului. Tehnicienii nostri au experienta de peste 10 ani in zona de Service Laptop Ploiesti si cu siguranta vor gasi solutii rapide pentru a repune in functiune laptopul angajatului. In functie de problema putem efectua rapid chiar in sediul clientului o reinstalare windows pe laptop sau poate o verificare fizica totala, inclusiv deschiderea laptopului si inlocuirea pastei termice de la procesor daca acesta se incalzeste foarte tare. Pentru operatiuni IT complete de service laptop Ploiesti si service laptop Prahova echipa DAB MSP® va recomanda sa contractati un abonament de service IT cu interventii nelimitate.

REPARATII LAPTOP PLOIESTI – REPARATII LAPTOP PRAHOVA – BUSINESS – URGENT, LA DAB MSP®

Printre cele mai cautate servicii de Reparatii Laptop Ploiesti ale clientilor nostri se afla cele de reinstalare windows. Desi par servicii destul de simple, tot acestea sunt cele mai solicitate si la Reparatii Laptop Prahova. Sunt foarte des intalnite situatiile in care angajatii companiilor instaleaza o multime de aplicatii care strica sistemul de operare si nu mai pot folosi ulterior aplicatiile de baza ale companiilor unde lucreaza. Echipa DAB MSP® activand de peste 10 ani in zona de reparatii laptop Ploiesti are o experienta destul de vasta in domeniu si poate rezolva toate problemele pe care le aveti cu laptopurile in cel mult 2-3 ore de la semnalarea efectiva catre departamentul tehnic. Totusi, asa cum aminteam anterior, pentru interventii rapide garantate este necesar sa aveti un contract activ de service IT Ploiesti si astfel veti beneficia de cele mai rapide servicii de reparatii laptop Ploiesti sau chiar reparatii laptop Prahova. Pe langa instalarile de windows frecvente, echipa noastra inlocuieste saptamanal display-uri ale laptopurilor sosite de la clientii din business. Sunt destul de dese si situatiile in care un laptop ajunge la reparatii laptop Ploiesti cu display-ul spart insa tehnicienii DAB MSP® comanda rapid piesele si il repara uneori chiar si in 24h. Avem mereu solutii rapide!

BENEFICII ULTRA BUSINESS – REPARATII LAPTOP PLOIESTI – SERVICE LAPTOP PLOIESTI – DAB MSP®

Cu contract activ de Service IT DAB MSP® beneficiile sunt intotdeauna 100% parte din contract. Intervenim atat de rapid incat veti simti ca facem parte din companie, veti uita ca suntem parteneri externi ai business-ului. Apeland la serviciile noastre pentru Service Laptop Ploiesti sau Reparatii Laptop Ploiesti veti beneficia intotdeauna in Ploiesti de:

  • Reparatii Laptop in maxim 24h pentru clientii cu SLA Garantat. Actionam foarte RAPID pentru Business in Ploiesti
  • Instalare Windows pe Laptop in maxim 60 de minute la sediul DAB MSP® daca situatia o cere in mod URGENT
  • Service Laptop Ploiesti – Inlocuire Display Laptop SUPER RAPID – Doar 24h pentru un Display Original in Ploiesti
  • Upgrade Laptop in Ploiesti, Prahova sau Upgrade RAM in doar cateva ore la Service Laptop Ploiesti DAB MSP®