Backup in Cloud - Acronis®. Recuperati datele rapid in cazul unui dezastru IT

Servicii complete de Backup in Cloud (Cloud Backup) cu ajutorul solutiilor inteligente de la Acronis®.

DAB MSP® garanteaza prin contract recuperarea datelor de pe serverele companiei conform SLA.

  • Solutii perfecte de Backup in Cloud pentru Servere
  • Solutii complete de Backup in Cloud pentru PC-uri
  • Solutii complete de Backup in Cloud pentru Tablete
  • Solutii securizate de Backup pentru baze de date
  • Recuperare date din backup in doar 3 click-uri
  • Monitorizarea serviciilor de backup permanent

STIATI CA DOAR 24% DINTRE COMPANII FOLOSESC ASTAZI SERVICII DE BACKUP IN CLOUD ?

Desi pare foarte gresit, procentul este cat se poate de real. In traducere libera aproximativ 76% dintre companiile din Romania isi pot pierde datele in orice moment. DAB MSP® ofera solutii de Backup.

Backup in Cloud cu DAB MSP®

BACKUP IN CLOUD COMPLET AUTOMATIZAT CU SOLUTIILE ACRONIS® PRIN DAB MSP®

Din punctul nostru de vedere o companie nu poate functiona fara Backup. De aceea recomandam intotdeauna sa se foloseasca Backup in Cloud (Cloud Backup). Nu recomandam sub nici o forma o solutie de backup locala atasata unui server sau chiar unui calculator deoarece atunci cand exista fluctuatii ale curentului electric aceasta se poate arde odata cu device-ul la care face backup. Am avut de-a lungul timpului in cadrul departamentului IT al DAB MSP® o multime de situatii in care am preluat clienti (companii) unde au cedat simultan serverele si solutiile de backup locale. Imaginati-va doar cel mai sumbru scenariu din business: HDD-urile pe care ati facut backup in ultimii ani si totul a functionat perfect cedeaza iar solutia locala de backup nu este verificata de nimeni activ (90% dintre solutiile de backup local nu trimit notificari prin E-mail pentru a anunta defectul unui HDD). Serviciile de Backup sunt vitale.

Serviciul de backup in cloud (cloud backup) de la Acronis® permite configurarea clientului de backup pe servere, calculatoare, laptopuri sau chiar tablete sau telefoane mobile. Puteti gestiona chiar si singuri la ce anume doriti sa se faca backup sau puteti programa serviciul sa porneasca la o anumita ora in timpul noptii. Acum este atat de simplu sa folositi aceste servicii de backup in cloud inovative incat trebuie sa va intrebati de ce nu ati facut-o deja.

Tarifele serviciilor de Backup cu Acronis® sunt foarte mici si transparente. Veti plati lunar exact pentru storage-ul folosit la nivel de datacenter iar tarifele incep de la 0,20 € / GB. Pentru o cotatie mai clara va rugam sa ne contactati.

BENEFICIILE SOLUTIILOR DE CLOUD BACKUP ACRONIS® CYBER BACKUP DE LA DAB MSP®

Cel mai important beneficiu adus de o solutie de backup in cloud poate fi considerat somnul linistit. Noi credem ca un manager de companie care nu are backup pentru baze de date nu poate avea o noapte linistita. Pe langa liniste, serviciile noastre vin cu garantia ca o recuperare de date se va face foarte rapid. Caracteristicile Acronis® Backup:

  • Acronis® Cyber Backup & Acronis® Cyber Protect permit o recuperare de date foarte rapida, in doar 3 click-uri
  • Aplicatiile de Backup Acronis® sunt de pana la 10x mai rapide fata de alte aplicatii IT de Backup concurente
  • Datele din Backup in cloud-ul Acronis® sunt in siguranta. Acronis® foloseste un Datacenter certificat SSAE-18
  • Datacenter-ul Acronis® este unul de tip Tier-IV. Disponibilitatea medie de-a lungul anului este de 99.995%