Consultanta IT Business - Servicii de Consultanta IT Premium pentru companii

Serviciile de Consultanta IT oferite de DAB MSP® se fac doar de catre un Consultant IT Profesionist.

Conceptul nostru este unic. Oferim consultanta inclusiv in situatia in care deja aveti departament IT.

  • Consultanta IT pentru Securitate Cibernetica in IT
  • Consultanta pentru a alege furnizorul de servicii IT
  • Consultanta IT pentru alegerea unui Sistem ERP
  • Servicii de Consultanta punctuale sau permanente
  • Consultant IT dedicat pe toata durata contractului
  • Garantia obtinerii unui punct de vedere obiectiv

STIATI CA OFERIM SERVICII DE CONSULTANTA SI PENTRU MIGRAREA IN MICROSOFT® 365 ?

Oferim clientilor DAB MSP® (si nu numai) servicii complete de consultanta tehnica pentru migrarea in sistemul de cloud Microsoft® 365 & Microsoft® Azure. Preluam taskurile integral, inclusiv licentierea.

Consultanta IT Business cu DAB MSP®

SERVICII DE CONSULTANTA IT PREMIUM PENTRU COMPANII. CONSULTANT IT DEDICAT PERMANENT

La DAB MSP® veti gasi intotdeauna un consultant IT profesionist pregatit sa va ofere servicii de consultanta IT de specialitate indiferent de proiectul pe care urmeaza sa il porniti. Consultanta IT este unul dintre cele mai apreciate servicii oferite de consultantii nostri deoarece prin consultanta va ajutam de fiecare data sa luati decizii informate si rationale. De principiu, consultanta oferita de un consultant profesionist este necesara de fiecare data cand urmeaza sa luati anumite decizii care pot avea impact major asupra business-ului administrat. De exemplu, o schimbare in IT.

Consultanta IT este necesara in momentul in care doriti sfaturi privind optimizarea sau extinderea infrastructurii IT dar si recomandari pentru achizitionarea unor solutii hardware sau software cu un raport calitate-pret ideal. De asemenea, puteti beneficia de consultanta IT si daca doriti sa implementati solutii IT complete in business. Din 2008 noi oferim servicii de consultanta indiferent de marimea companiei pe care o detineti. Analizam cele mai mici detalii pentru a depista nevoile reale ale companiei si va explicam cum sa eficientizati procesele de lucru pentru profit.

Consultanta IT pentru Management. Din 2019 am devenit pentru anumite companii mari din Romania “Consultant IT Dedicat Managerului”. Aceste servicii au rol de a aloca un consultant IT unui manager de companie care nu ne este client pentru serviciile de Externalizare IT dar care doreste sa poata intelege actiunile furnizorului de servicii IT.

BENEFICIILE UNEI COMPANII PRIN SERVICIILE DE CONSULTANTA IN IT OFERITE DE DAB MSP®

In primul rand o companie specializata in consultanta IT asa cum este DAB MSP® are un know-how avansat pe care angajatii din departamentul IT al unei companii este imposibil sa il detina, indiferent cat de mare este compania respectiva. Lucrand zilnic in IT cu peste 500 de clienti din domenii diferite de activitate putem avea de fiecare data un punct de vedere obiectiv atunci cand un consultant ofera servicii de consultanta IT premium in business. Apoi:

  • O buna colaborare incepe cu “It’s a Match!”. Alocam de fiecare data Specialistul IT potrivit pentru Consultanta IT
  • Ne asiguram ca avem un punct de vedere extrem de obiectiv chiar daca prin subiectivitate am avea beneficii
  • Serviciile de Consultanta IT nu sunt limitate ca numar de ore, intalniri sau pareri exprimate. Sunt nelimitate!
  • Puteti beneficia de un Consultant IT dedicat sau Consultanta IT de la DAB MSP® oriunde sunteti in Romania.