Externalizare IT Business - Externalizare Departament IT / IT Outsourcing

Oferim din 2008 in Romania Servicii de Externalizare IT (Personal IT Externalizat / IT Outsourcing).

DAB MSP® inlocuieste in prezent cu succes departamentele IT a peste 500 de companii din Romania.

  • Externalizare IT = Firma IT devine Departament IT
  • Acces nelimitat la echipa DAB MSP®. Costuri FIXE
  • Platiti lunar o singura factura. TVA deductibil 100%

STIATI CA PRIN EXTERNALIZARE IT PUTETI REDUCE CHELTUIELILE IT CU PANA LA 70% ?

Caz real: Societatea X are 50 de calculatoare si doi (fosti) angajati IT, Ionescu si Popescu. Costurile cu ei erau de 10.486 lei (3.000 lei NET fiecare, lunar). Externalizarea IT la DAB MSP® costa doar 4.960 lei.

Externalizare IT Business cu DAB MSP®

SERVICII DE EXTERNALIZARE IT PREMIUM PENTRU COMPANIILE DIN ROMANIA

Prin servicii de Externalizare IT fiecare manager de companie poate intelege diferit notiunea deoarece acestea pot fi de mai multe tipuri. DAB MSP® ofera servicii IT avansate si customizate in functie de cerintele fiecarui client insa cele mai solicitate sunt cele de inlocuire completa a departamentului IT cu echipa noastra IT datorita costurilor mai reduse si a experientei. Comparand cu un angajat IT intern, echipa noastra are o baza foarte mare de “know-how” tehnic in domeniul IT testata zilnic de catre miile de angajati ai tuturor clientilor care beneficiaza de externalizare IT.

Un contract de externalizare IT cu DAB MSP® cuprinde in mod standard acces 100% fara costuri suplimentare fata de abonamentul standard lunar la servicii de mentenanta IT, servicii de asistenta IT (sau HelpDesk IT) si servicii de consultanta IT. Aceste servicii sunt suficiente pentru a inlocui cu succes departamentul IT chiar si din cele mai mari companii prezente in Romania. In functie de profilul companiei puteti alege doar anumite tipuri de servicii IT insa cand aceste servicii tehnice sunt solicitate si contractate la pachet colaborarea devine una de tip “Externalizare IT“.

Prin externalizare servicii IT o companie isi va putea concentra atentia pe dezvoltare si va uita complet de vechile probleme IT cu care se confrunta zilnic. Cand DAB MSP® vine sa inlocuiasca un departament IT dintr-o companie o face intr-un mod in care IT-ul devine functional 100% si deplasarile lunare se fac de placere, nu pentru dezastre IT.

CE BENEFICII ADUCE UN CONTRACT DE EXTERNALIZARE DEPARTAMENT IT CU DAB MSP® UNEI COMPANII ?

Decizia de a alege servicii de externalizare IT in dauna unui angajat sau a unui intreg departament IT intern va aduce companiei in primul rand o baza foarte solida de cunostinte tehnice in IT apoi o reducere semnificativa a costurilor operationale in fiecare luna. Din punct de vedere uman niciodata un singur angajat nu va putea avea la fel de multe cunostinte in IT precum are o intreaga echipa de tehnicieni, asa cum se intampla la contractarea DAB MSP®. Apoi:

  • Controlul total al costurilor generate de IT: Scalam costurile in functie de cerinte si platiti doar serviciile folosite
  • Monitorizarea Infrastructurii IT permanent, indiferent de numarul sediilor secundare, prin DAB MSP® RMM
  • Eficienta, Know-How si Suport IT major atunci cand va doriti sa finalizati un proiect IT sau de externalizare IT
  • Concentrarea Taskurilor de IT prin Externalizare IT, intr-un singur punct: DAB MSP® = “Single Contact Point”