Mentenanta IT Business - Servicii complete de Mentenanta Preventiva in IT

Oferim de peste 13 ani servicii de Mentenanta IT Premium pentru companii din toata Romania.

DAB MSP® previne 97% dintre incidentele grave din IT prin serviciile de Mentenanta IT Preventiva.

  • Stabilim un plan clar de Mentenanta pentru PC-uri
  • Stabilim exact cand se face Mentenanta Serverelor
  • Automatizam Mentenanta IT prin DAB MSP® RMM
  • Actualizam automat online Microsoft® Windows
  • Includem in contractul IT Antivirus Bitdefender®
  • Asiguram pana la 3 vizite de mentenanta IT lunare

STIATI CA MENTENANTA POATE PRELUNGI CU PANA LA 3 ANI VIATA UNUI COMPUTER ?

Asa cum noi mergem la doctor pentru un consult de preventie, computerele au nevoie de verificari periodice (lunare) pentru a preveni anumite defectiuni. Aceste verificari fac parte din Mentenanta IT.

Mentenanta IT Business cu DAB MSP®

SERVICIILE DE MENTENANTA IT PREVENTIVA PE INTELESUL SI PENTRU BUGETUL TUTUROR

Serviciile de Mentenanta IT Preventiva cuprind in primul rand serviciile de intretinere si verificare periodica a tuturor componentelor din cadrul infrastructurii IT, de la calculatoare / PC-uri pana la servere, cabluri si echipamente IT de retea. Verificarea unei infrastructuri IT, desi aparent pare simpla, este un proces foarte complex care poate fi facut doar de catre profesionisti. Nu va bazati pe asa-zisele cunostinte tehnice ale unui angajat sau ale unui prieten cand aveti in joc datele companiei deoarece doar in anul 2020 am preluat peste 30 de companii cu datele criptate integral de catre virusi din era “crypto”. Din fericire 26 dintre ele si-au putut recupera datele cu DAB MSP® Cloud Backup.

DAB MSP® va pune la dispozitie o echipa de specialisti IT si un schedule clar pentru verificarea detaliata a intregii infrastructuri. Astfel va puteti concentra pe dezvoltarea business-ului si nu pe eventuale probleme tehnice. In cadrul acestor operatiuni de mentenanta IT preventiva se vor verifica si minimiza toate riscurile cibernetice, se vor actualiza permanent software-urile si se asigura asistenta la curatarea de praf a calculatoarelor (daca nu o fac deja utilizatorii).

Tarifele serviciilor noastre de mentenanta sunt de principiu fixe in functie de numarul calculatoarelor, serverelor si imprimantelor sau punctelor de lucru ale fiecarui client. Putem adapta de fiecare data serviciile noastre IT in functie de bugetul clientului si va garantam ca indiferent de marimea companiei vom gasi o solutie eficienta si economica.

BENEFICIILE CLIENTULUI DAB MSP® CU CONTRACT / ABONAMENT DE MENTENANTA PREVENTIVA

Un manager de companie care intelege ca mentenanta IT preventiva este foarte importanta pentru ca dezvoltarea sa poata continua fara intreruperi tehnice este deja pe calea cea buna. Noi dorim ca intotdeauna clientul sa ne poata deveni prieten si am inclus in toate contractele de Mentenanta IT o multime de beneficii pe care probabil ca alte firme IT le-ar fi facturat suplimentar la costuri foarte mari. Le vom discuta detaliat intr-o intalnire insa putem aminti:

  • Mentenanta IT Automata Online pentru calculatoare, servere si imprimante prin solutia DAB MSP® RMM 24/7
  • Garantia ca vom respecta lunar 100% planificarea pentru mentenanta IT On-Site (deplasare la sediul clientului)
  • Asigurarea interventiilor IT in caz de urgenta ori de cate ori situatia de fapt o cere, indiferent de ora sau ziua
  • Disponibilitatea noastra pentru servicii de Mentenanta IT in Ploiesti, Prahova, Bucuresti sau intreaga tara (online)