Microsoft Office 365® & Microsoft 365® - Consultanta, Migrare & Mentenanta

Servicii complete – Licentiere Microsoft Office 365®, Microsoft 365, Microsoft Azure pentru Business.

DAB MSP® este partener autorizat Microsoft® Romania din 2008. Tehnicienii nostri sunt certificati.

  • Descoperim impreuna nevoile reale ale companiei
  • Alegem planul ideal pentru Microsoft Office 365®
  • Realizam procedura integrala de migrare in cloud
  • Oferim consultanta necesara Microsoft Office 365
  • Stabilim serviciile de cloud necesare in companie
  • Asistam angajatii companiei in perioada migrarii

STIATI CA MICROSOFT OFFICE 365® AJUTA COMPANIILE SA RESPECTE REGULILE GDPR ?

In ziua de astazi toate companiile europene sunt obligate sa respecte regulile de GDPR, protectia datelor personale. Aplicatiile Microsoft Office 365® sunt singurele care va ajuta sa le respectati 100%.

Microsoft Office 365®

MICROSOFT OFFICE 365® & MICROSOFT 365® BUSINESS. SERVICII DE MIGRARE IN CLOUD

Cunoscut de intreaga planeta ca Office 365®, sistemul de aplicatii in cloud al Microsoft® a fost redefinit de curand si se numeste astazi Microsoft 365®. Totusi, termenul Office 365® a ramas insa in mintea utilizatorilor vechi deoarece in esenta noua platforma pare aproximativ la fel. Doar pare la fel, Microsoft 365® aduce multe servicii interesante.

Diferenta reala intre Office 365® si Microsoft 365®: Office 365® este un set de aplicatii de cloud pentru Business precum Exchange, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint sau OneDrive iar Microsoft 365® este Office 365® + Windows 11 (OS) si Enterprise Mobility Suite (Suita de aplicatii pentru securitate si management).

DAB MSP® vine sa va ajute pentru a lua cea mai buna decizie pentru alegerea planului corect de licentiere Microsoft 365® & Office 365® dar si cu servicii complete de migrare in cloud. Avand foarte multe migrari realizate in cloud, consultantii nostri vor putea gasi solutia perfecta pentru compania pe care o administrati. Stabilim impreuna toate detaliile procedurii de migrare in cloud (Office 365®) pentru fiecare serviciu pe care il foloseste acum compania dar si programarea pas cu pas a mutarii serviciului de E-mail catre serviciul Microsoft Outlook 365® (Exchange). Prin serviciile noastre de migrare in 365® va garantam ca nu se vor pierde in timpul migrarii documentele companiei sau mesajele E-mail (migrarea serviciilor de E-mail se va face in weekend, pe timpul noptii). Ulterior intervin serviciile de Mentenanta Microsoft 365®. Prin aceste servicii asiguram Mentenanta Office 365® pentru a va usura activitatea.

CE BENEFICII ADUCE MICROSOFT 365® UNEI COMPANII ?

In primul rand posibilitatea de a legaliza toate aplicatiile Microsoft Office® folosite in cadrul companiei in baza unui abonament lunar. Avand in vedere ca rata pirateriei in Romania este una dintre cele mai mari din Europa, serviciile de cloud ale Microsoft® pot fi vazute si ca o oportunitate de a intra in legalitate cu Word, Excel sau Outlook. Apoi:

  • Microsoft Office 365® va permite sa platiti exact cat folositi. Puteti ajusta lunar numarul licentelor active
  • DAB MSP® va asigura licentierea, activarea si gestionarea tuturor conturilor de Micosoft 365® & Azure AD®
  • Sistemul de E-mail din Microsoft Exchange 365® detine cea mai buna protectie anti-spam si anti-phishing
  • Fiecare utilizator al Microsoft 365® Business primeste 1TB spatiu de stocare in OneDrive cu backup automat