Sisteme de Securitate instalate legal in Romania prin DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii complete pentru sisteme de securitate cu autorizatie IGPR & IGSU.

Acoperim toata tara cu servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru sisteme de securitate.

  • Instalare & Mentenanta Centrale Detectie Incendiu
  • Instalare & Mentenanta Camere de Supraveghere
  • Instalare & Mentenanta Sisteme de Securitate
  • Instalare & Mentenanta Sisteme de Alarma Casa
  • Instalare & Mentenanta Porti & Bariere Automate
  • Instalare & Mentenanta Interfon & Videointerfon

STIATI CA DOAR SOCIETATILE AUTORIZATE POT INSTALA LEGAL SISTEME DE SECURITATE ?

DAB MSP® detine conform Legii Nr. 333/2003 autorizatie IGPR (Politie) pentru instalarea sistemelor de securitate si IGSU (Pompieri) pentru instalarea tuturor sistemelor de detectie incendiu in Romania.

Sisteme de securitate cu DAB MSP®

SISTEME DE SECURITATE INSTALATE LEGAL CU DAB MSP® IN ROMANIA

Oferim servicii complete pentru sisteme de securitate. De la consultanta, proiectare si instalare pana la servicii de mentenanta permanenta din momentul punerii in functiune. Puteti solicita catre DAB MSP® sisteme de securitate precum camere de supraveghere, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, automatizari porti, bariere automate, interfoane, videointerfoane sau sisteme de alarma pentru casa. Furnizam echipamentele in timp record.

Serviciile noastre profesionale pentru sisteme de securitate se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice care isi doresc o casa mult mai sigura. Daca pentru cladiri de birouri, hale industriale sau centre comerciale instalam sisteme de securitate complexe si integrate, pentru acasa ne puteti solicita de fiecare data cand aveti nevoie camere de supraveghere, interfoane, videointerfoane sau sisteme de alarma wireless. Pentru acasa avem si porti automate.

Inainte si dupa fiecare instalare ne ocupam de realizarea documentatiei de autorizare conform Legii Nr. 333/2003 pentru luarea sistemului de securitate in evidenta la Politie sau Pompieri, dupa caz. Serviciile noastre nu se rezuma doar la instalarea efectiva a sistemelor, ulterior asiguram prin abonament lunar si mentenanta sisteme de securitate in functie de prevederile legale si de bugetul clientului. Avand in vedere posibilitatile tehnice nelimitate in domeniul securitatii aveti in vedere ca echipa DAB MSP® nu poate oferta serviciile de instalare fara a face un survey (deviz) in locatie. Putem oferta echipamentele cu ajutorul colegilor de la DABSTORE® insa pentru instalare situatia se poate complica din cauza traseelor de cablu sau a obstacolelor dintre echipamentele centrale si cele finale. Va invitam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesati de serviciile noastre pentru sisteme de securitate si venim in locatie.

BENEFICIILE SISTEMELOR DE SECURITATE INSTALATE LEGAL CU DAB MSP®

Primul beneficiu este reprezentat chiar de titlul acestui paragraf, “Sisteme de Securitate instalate legal”. Din pacate in Romania exista companii aparent mari care instaleaza sisteme de securitate fara nici un fel de autorizatie, fapt ce contravine Legii Nr. 333/2003. Putini stiu insa ca si beneficiarul unor sisteme de securitate instalate fara autorizatie risca amenzi de pana la 10.000 lei pentru o singura camera de supraveghere. Beneficii sisteme de securitate legale:

  • Posibilitatea legala ca o inregistrare a unei camere de supraveghere sa fie admisa ca proba in anchetele Politiei
  • Garantia functionarii acestor sisteme tehnice in regim 24/7/365. Lucram doar cu echipamente profesionale
  • Oportunitatea de a concentra toate serviciile tehnice externe ale companiei intr-un singur punct cu DAB MSP®
  • Asigurarea serviciilor de mentenanta sisteme securitate conform legii pentru toate echipamentele tehnice