Sisteme de Alarma Casa Wireless HIKVISION® oriunde in Romania cu DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii de consultanta, vanzare, instalare si mentenanta sisteme de alarma casa.

Detinem autorizatie IGPR (Politie) in Romania. Tehnicienii sunt certificati in sisteme de securitate.

  • Instalare Sistem de Alarma Casa in toata Romania
  • Mentenanta Sistem de Alarma Casa Wireless Pro
  • Sisteme de Alarma Profesionale HIKVISION®
  • Alarma Casa Antiefractie cu autorizatie IGPR
  • Doar tehnicieni autorizati in sisteme de securitate
  • Instalare Sistem de Alarma Wireless pentru Casa

STIATI CA UN SISTEM DE ALARMA CASA REDUCE RISCUL SPARGERII LOCUINTEI CU 90% ?

Conform Politiei, din totalul spargerilor de locuinte din Romania doar 10% au avut loc in locuinte care aveau instalat un sistem alarma casa. Cu o alarma wireless HIKVISION® puteti evita spargerea casei.

Alarma Casa cu DAB MSP®

SISTEM DE ALARMA CABLAT SAU SISTEM ALARMA CASA WIRELESS HIKVISION® ?

Pana acum cativa ani un sistem de alarma bun putea fi instalat doar prin cabluri si cu multe gauri in cladire. Din 2008 pana in 2017 am instalat sute de astfel de sisteme de alarma cablate de la Paradox® si DSC® dar in 2017 am inceput comercializarea si instalarea sistemelor de alarma wireless HIKVISION®. Tehnologia in zona sistemelor de alarma este astazi atat de avansata incat o alarma casa wireless functioneaza si este la fel de sigura precum una cablata. Nu trebuie sa va faceti niciodata griji in privinta semnalului Wi-Fi sau sa va temeti ca senzorii alarmei raman fara baterie. Sistemul de alarma casa HIKVISION® trimite notificari in aplicatia de pe telefon sau prin e-mail de fiecare data cand sesizeaza o anomalie sau o baterie aproape consumata. Recomandam cu incredere un sistem alarma casa wireless.

INSTALARE SISTEME DE ALARMA CASA ORIUNDE IN ROMANIA CU DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii complete de instalare sisteme de alarma wireless pentru casa oriunde in Romania prin tehnicienii proprii sau prin parteneri. In cadrul serviciilor noastre de instalare sunt incluse toate accesoriile necesare, sistemul de alarma si configurarea alarmei pentru a putea fi controlata direct din telefon. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de instalare sistem alarma casa ori alarma wireless apelati cu incredere la echipa noastra, avem de fiecare data cele mai bune preturi din Romania. De asemenea noi avem si tehnicieni disponibili sa intervina rapid.

MENTENANTA SISTEME DE ALARMA CASA HIKVISION® IN TIMP REAL PRIN DAB MSP®

In cadrul operatiunilor periodice din serviciile de mentenanta sisteme de alarma tehnicienii autorizati din cadrul DAB MSP® verifica integritatea fizica a sistemelor dar si conexiunile sau nivelul bateriei din fiecare senzor. Daca la prima vedere mentenanta sistem de alarma wireless pare o operatiune simpla, in unele situatii operatiunile periodice de mentenanta pot fi destul de complexe. Sunt cazuri cand in mentenanta sistem alarma casa wireless se inlocuiesc echipamente deteriorate de conditii climatice nu tocmai placute, asa cum sunt de exemplu camerele frigorifice. Un senzor in cadrul unui sistem alarma casa rezista ani insa in medii industriale acestia necesita inlocuire destul de des.

BENEFICIILE UNUI SISTEM DE ALARMA WIRELESS HIKVISION®

Indiferent ca il numiti sistem de alarma wireless pentru casa, sistem alarma casa wireless sau pur si simplu alarma wireless, un astfel de sistem de securitate ofera in primul rand siguranta de care au nevoie toti membrii familiei. Desi de cele mai multe ori un sistem de alarma casa wireless este folosit atunci cand plecam de acasa, sunt foarte multe persoane care folosesc butoane de panica atasate unui sistem de alarma casa wireless HIKVISION®. Alte beneficii:

  • Un sistem de alarma wireless instalat corect de o companie autorizata IGPR previne spargerea locuintei
  • Alegerea unei alarme wireless in dauna unor sisteme de alarma traditionale va scapa de gaurit peretii din casa
  • Centralele de alarma HIKVISION® permit monitorizarea unui sistem de alarma din iOS® sau Android®
  • Un sistem de alarma wireless functioneaza perfect 24/7/365 si trimite notificari cand bateriile sunt pe terminate