Automatizare Porti cu echipamente BENINCA® in Romania prin DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii de instalare si echipamente BENINCA® Premium pentru Automatizare Porti.

BENINCA® produce sisteme pentru automatizare poarta culisanta si automatizari porti batante.

  • Automatizare Porti Batante & Culisante in Romania
  • Automatizare Poarta Culisanta BENINCA® Pro
  • Automatizari Porti Batante pentru case in Romania
  • Automatizare Porti Batante BENINCA® Premium
  • Automatizari Porti Culisante oriunde in Romania
  • Servicii complete de consultanta, livrare si instalare

STIATI CA DAB MSP® LIVREAZA PRODUSE BENINCA® DE AUTOMATIZARE PORTI DIN 2010 ?

De peste 10 ani oferim consultanta, livrare si instalare pentru toata gama de produse BENINCA® in domeniul de automatizare porti. Am instalat deja peste 500 de porti automate in toata Romania.

Automatizare Porti cu DAB MSP®

AUTOMATIZARE PORTI BENINCA® IN ROMANIA CU DAB MSP®

Un sistem de automatizare porti este necesar atunci cand traficul auto sau pietonal de pe o poarta este foarte intens ori cand exista dorinta de a dota o casa sau cladire cu tehnologie standard din zilele noastre. La DAB MSP® cele mai multe solicitari in zona de automatizare porti vin din mediul rezidential deoarece este mult mai comod sa deschidem o poarta auto din telecomanda fata de a ne da jos din masina pe timp de ploaie pentru a o deschide manual. Gama de echipamente de automatizare porti BENINCA® ofera solutii pentru orice tip de poarta, batanta sau culisanta.

Produsele oferite de noi sunt exclusiv produse premium de automatizare porti. Nu oferim din pacate niciodata un kit de automatizare porti din gama low-cost (*produse chinezesti cu preturi sub 5-600 lei) deoarece ne place sa stim ca produsele vandute vor functiona pentru foarte multi ani. Desi exista o multime de solicitari pentru a livra produse de automatizare porti ieftine, echipa DAB MSP® isi concentreaza atentia zilnic doar pe brandul BENINCA®. Cand apelati la noi pentru automatizare porti trebuie sa aveti in vedere ca venim cu serviciile de consultanta, livram produsele si le instalam in cel mai scurt timp posibil. Sunt situatii rare cand anumite echipamente de automatizare pentru porti batante sau culisante nu se afla pe stoc insa acestea se pot aduce la comanda speciala in cel mult 30 de zile. Pentru detalii suplimentare despre automatizare porti va invitam sa ne contactati. Vom gasi cu siguranta o solutie perfecta.

AUTOMATIZARE POARTA CULISANTA – DESCRIEREA PRODUSELOR BENINCA®

Produsele BENINCA® dedicate pentru automatizare poarta culisanta sunt probabil cele mai rezistente din industrie. Sunt gandite in asa fel incat vor rezista mediului climatic din Romania in cele mai grele conditii de iarna. Motorul va functiona chiar si la -20°C. Atunci cand alegeti un sistem de automatizare poarta culisanta trebuie sa stiti in primul rand cate kilograme va avea poarta care urmeaza sa fie actionata de motor deoarece asa sunt impartite pe categorii produsele BENINCA®. Cu un sistem de automatizare poarta culisanta de 900 Kg puteti actiona o poarta de 500 Kg insa daca veti achizitiona din motive financiare un kit de automatizare poarta culisanta de 600 Kg si poarta pe care doriti sa o actionati cantareste 800 sau 1000 Kg cu siguranta motorul va trage foarte greu si se va arde in scurt timp.

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE – DESCRIEREA PRODUSELOR BENINCA®

Daca la portile culisante sistemele BENINCA® sunt dimensionate in functie de greutatea portii, in cazul unor sisteme de automatizari porti batante dimensionarea se face mereu in functie de latimea portilor actionate. Noi putem livra echipamente care permit instalarea pe porti de 2 x 2 metri, 2 x 3 metri, 2 x 5 metri sau chiar si 2 x 10 metri. Alegem intotdeauna sistemele de automatizari porti batante in functie de latimea exacta a portilor. Instalarea unui sistem de 2 x 2 metri in cazul in care aveti porti cu latime de 5 metri (este doar un exemplu) va duce la arderea motoarelor din brate sau in cazurile fericite la o miscare foarte greoaie a acestora. Sistemele BENINCA® pentru automatizari porti batante sunt concepute sa functioneze la fel de bine ca si cele culisante, la temperaturi de pana la -20°C. In anumite circumstante acestea pot functiona si la temperaturi mai rele insa depinde de pozitionarea portilor, daca sunt sau nu in bataia directa a vantului. DAB MSP® livreaza cele mai bune solutii BENINCA® pentru automatizari porti batante.

BENEFICIILE UNUI SISTEM DE AUTOMATIZARE PORTI BENINCA® LIVRAT SI INSTALAT DE DAB MSP®

Sistemele de automatizare porti batante si automatizari porti culisante produse de BENINCA® sunt de departe unele dintre cele mai bune din industrie. Exista posibilitatea ca in anumite cazuri sa livram la cerere si echipamente Nice® sau CAME® insa pasiunea noastra in domeniul de automatizare porti se numeste BENINCA®. Un sistem atat de bun si de eficient de automatizare porti precum este cel de la BENINCA® veti gasi foarte rar in piata. Beneficiile tehnice:

  • Sistemele de automatizari porti culisante BENINCA® functioneaza tot timpul anului si in cele mai grele conditii
  • Sistemele de automatizare porti batante produse de BENINCA® permit deschideri ale portilor suficient de mari
  • Oportunitatea de a detine un sistem de automatizare porti instalat de DAB MSP®, cu garantie de pana la 5 ani
  • Posibilitatea de a controla sistemul de automatizare poarta din SmartPhone cu aplicatiile iOS® sau Android®