Bariera Parcare - Bariere Automate BENINCA® in Romania prin DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii de Instalare Bariera Parcare si Mentenanta Bariere Automate BENINCA®.

Bariere automate oriunde in Romania. Instalam bariera parcare foarte rapid. Service 24/7/365.

  • Bariera Parcare cu LPR pentru Parcari de TIR-uri
  • Bariere Automate LPR pentru Centre Comerciale
  • Bariera Parcare LPR pentru Hale si Sedii de Firma
  • Bariere Automate pentru Parcari Subterane
  • Bariera Parcare pentru Depozite si Magazine Mari
  • Bariere Automate pentru Cladiri de Birouri

STIATI CA O BARIERA PARCARE CU LPR CITESTE NUMERELE DE INMATRICULARE AUTO ?

LPR = License Plate Recognition. O bariera parcare BENINCA® poate functiona impreuna cu o camera de supraveghere HIKVISION® cu LPR pentru a se deschide doar la anumite autoturisme.

Bariera Parcare cu DAB MSP®

BARIERA PARCARE BENINCA®. BARIERE PARCARE PRIN DAB MSP® ORIUNDE IN ROMANIA

DAB MSP® ofera toate serviciile necesare pentru a instala rapid o bariera parcare BENINCA®. Indiferent de tipul incintei pe care o detineti tehnicienii nostri vor gasi o solutie perfect adaptata pentru a monta o bariera parcare. Din 2008 pana in prezent am montat sute de bariere in Ploiesti, Prahova, Bucuresti si Brasov. Cu ajutorul echipamentelor produse de BENINCA® putem avea o bariera parcare simpla actionata prin buton de catre un paznic aflat la poarta sau o bariera parcare mai complexa, cu bucla inductiva ori cu LPR. Pentru alegerea unei solutii optime in functie de incinta va recomandam ca in primul rand sa analizati traficul auto si abia apoi sa faceti o solicitare pentru instalare bariera parcare. Exista solutii pentru trafic intens dar si solutii mult mai ieftine pentru trafic redus, de aceea o analiza preliminara este necesara. Putem configura o bariera parcare sa functioneze in mod permanent actionata automat sau actionata chiar dintr-o aplicatie de pe smartphone, indiferent ca aveti sistem de operare iOS® sau Android®.

BARIERE AUTOMATE LPR BENINCA®. BARIERA AUTOMATA LPR. DOAR PRIN DAB MSP®

Instalarea de bariere automate BENINCA® cu sistem LPR este pasiunea tehnicienilor de securitate din DAB MSP®. Aceste bariere permit configurarea unui set de numere de inmatriculare in memoria unei camere de supraveghere HIKVISION®. Releul din camera de supraveghere LPR va actiona sistemul de bariere automate de fiecare data cand in fata acestuia se afla un autoturism al carui numar de inmatriculare se afla in baza de date a camerei noastre. O bariera automata LPR este necesara intr-o zona logistica pentru ca vrem sa ne putem asigura ca din incinta intra sau ies doar camioanele care au permisiune. Fara un sistem de bariere automate LPR agentul de la paza poate permite accesul in incinta oricui doreste, fara a putea fi controlat. Totusi nu doar intr-o zona logistica este necesar un astfel de sistem automatizat de acces auto. Accesul in centrele comerciale de exemplu poate fi controlat usor sau tarifat cu ajutorul unui sistem complex de bariere automate cu sau fara LPR. Pentru centrele comerciale sau alte parcari mari putem oferi solutii customizate de acces sau gestionare a parcarii inclusiv prin indicatoare luminoase pentru locurile de parcare. Puteti avea o parcare complet automatizata iar vizitatorii pot vedea de la intrare cate locuri sunt libere ori daca mai sunt libere. Sistemul de bariere automate BENINCA® permite configurari complexe in proiectele mari.

BENEFICII CU BARIERA PARCARE BENINCA®. BARIERE AUTOMATE PREMIUM

In zona sistemelor de securitate beneficiile pot fi destul de multe insa este foarte clar ca o bariera parcare simpla sau un set de bariere automate LPR sporesc siguranta incintei. In functie de tipul echipamentului instalat puteti controla accesul auto din telecomanda, din buton sau prin relee automate cu bucle inductive. Barierele instalate de noi sunt concepute pentru a rezista temperaturilor de pana la -20°C. Beneficiile unui sistem de bariere automate BENINCA®:

  • Garantie de 5 ani pentru Bariera BENINCA® si de 3 ani pentru vicii ascunse ale serviciilor de instalare bariere
  • Posibilitatea de a avea un acces complet automatizat in incinta / parcare cu ajutorul unor bariere automate LPR
  • Oportunitatea de a instala echipamente produse DOAR in Italia de catre ingineri cu 40 de ani de experienta
  • Posibilitatea de a controla total o bariera parcare BENINCA® direct din aplicatie cu telefoane iOS® si Android®