Montare Camere Supraveghere. Instalare Camere Supraveghere. Mentenanta

DAB MSP® este partener autorizat HIKVISION® pentru montare camere supraveghere in Romania.

Oferim servicii complete de instalare camere supraveghere si mentenanta camere supraveghere.

  • Montare Camere Supraveghere in Cladiri & Birouri
  • Montare Camere Supraveghere Wireless in Curte
  • Instalare Camere Supraveghere Exterior si Interior
  • Instalare Camere Supraveghere Wireless pe Casa
  • Mentenanta Camere Supraveghere Profesionale
  • Mentenanta Camere Supraveghere cu Autorizatie

STIATI CA AVETI NEVOIE DE AUTORIZATIE PENTRU MONTARE CAMERE SUPRAVEGHERE ?

Precum la toate celelalte sisteme de securitate, atunci cand va puneti in gand instalare camere supraveghere aveti nevoie de autorizatie de la IGPR (Politie). DAB MSP® detine autorizatie IGPR.

Montare camere supraveghere cu DAB MSP®

MONTARE CAMERE SUPRAVEGHERE PROFESIONALE CU AUTORIZATIE IGPR (POLITIE) – DAB MSP®

DAB MSP® ofera inca din 2008 servicii de montare camere supraveghere profesionale pentru companii, cladiri de birouri, centre comerciale, hale industriale, institutii publice sau chiar autostrazi. Experienta noastra in zona CCTV a ajuns sa devina o adevarata pasiune, suntem cu totii dedicati integral succesului si ne asiguram de fiecare data ca toti clientii vor primi exact ceea ce si-au dorit. Echipa noastra asigura montare camere supraveghere profesionale indiferent de tipul locatiei deoarece parteneriatul nostru business cu HIKVISION® ne ofera oportunitati nelimitate si acces la o mare baza de know-how. Instalarile sunt executate intotdeauna doar cu tehnicieni autorizati de catre IGPR (Politie) pentru a ne asigura ca proiectele se mentin in zona de legalitate. De asemenea tot noi ne ocupam de avize.

Daca pentru cladirile de birouri serviciile de montare camere supraveghere sunt destul de simple in executie, pentru hale industriale sau autostrazi vom aloca de fiecare data doar cei mai buni tehnicieni specializati in CCTV. In cazul halelor industriale sau autostrazilor sistemele de supraveghere video CCTV sunt mult mai complexe deoarece se vor instala foarte multe camere Speed Dome Inteligente (AcuSense de exemplu, de la HIKVISION®). In aceste proiecte complexe de montare camere supraveghere vom oferi toata consultanta tehnica necesara inca din faza elaborarii studiilor de fezabilitate si a proiectelor tehnice de executie. Pentru montare camere supraveghere apelati la noi.

INSTALARE CAMERE SUPRAVEGHERE WIRELESS CU AUTORIZATIE IGPR (POLITIE) – DAB MSP®

La fel ca si in cazul camerelor CCTV profesionale, DAB MSP® ofera servicii de instalare camere supraveghere, inclusiv wireless, din 2008. Camerele Wireless se adreseaza aproape 100% exclusiv catre zonele rezidentiale, unde nu exista o constrangere legala pentru a avea sistemul functional intr-un regim de 24/7/365. Apeland la noi pentru instalare camere supraveghere veti beneficia de tot suportul echipei tehnice si de cele mai bune preturi pentru pachetele complete de camere + montaj oriunde va aflati in Romania. Chiar daca in unele judete nu intervenim direct avem in toata tara parteneri autorizati CCTV pentru instalare camere supraveghere cu respectarea normelor legale in vigoare (Legea 333/2003). Chiar si pentru acasa noi recomandam de fiecare data camere de supraveghere de la HIKVISION®, gama profesionala sau gama HiWatch® (camere supraveghere non-profesionale, dedicate instalarilor rezidentiale).

Desi in cazul zonelor rezidentiale exista tendinta de a crede ca fiecare poate face ceea ce doreste, pentru instalare camere supraveghere aveti nevoie la fel ca si in mediul profesional de o societate autorizata IGPR (Politie) pentru a efectua instalarea. Avand in vedere ca DAB MSP® detine toate autorizatiile necesare va recomandam cu incredere sa apelati la serviciile noastre cand aveti nevoie de instalare camere supraveghere acasa ori pentru casa de la tara.

BENEFICII CU SERVICII DE MENTENANTA CAMERE SUPRAVEGHERE CU AUTORIZATIE IGPR – DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii complete de mentenanta camere supraveghere cu tehnicieni autorizati IGPR inca din 2008. Ne-am concentrat atentia pe zona de business deoarece legea obliga societatile comerciale sa incheie un contract de mentenanta camere supraveghere cu o societate autorizata IGPR insa avem si foarte multi clienti persoane fizice. Avand un contract activ de mentenanta camere supraveghere cu DAB MSP® veti beneficia de interventii rapide si de:

  • Oportunitatea legala de a folosi inregistrarile camerelor de supraveghere ca proba video in ancheta Politiei
  • Garantia unui sistem de supraveghere video functional 24/7/365 chiar daca este instalat in mediul rezidential
  • Discount considerabil pentru toate produsele si serviciile de extindere a sistemului de supraveghere video actual
  • Asigurarea ca un Tehnician CCTV Senior va interveni in baza unui contract de mentenanta camere supraveghere