Sisteme de Control Acces HIKVISION® & HONEYWELL® in Romania cu DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii complete pentru sisteme de control acces in cladiri de birouri si rezidentiale.

Putem instala cu succes un sistem de control acces profesional de la HIKVISION® sau HoneyWell®.

  • Instalare Sistem Control Acces oriunde in Romania
  • Mentenanta Sistem Control Acces pentru Birouri
  • Consultanta Sisteme de Control Acces Profesionale
  • Sistem Controlare Acces Termoviziune (COVID-19)
  • Sistem de Control Acces pentru Hala Industriala
  • Instalare Control Acces cu autorizatie IGPR (Politie)

STIATI CA UN SISTEM DE CONTROL ACCES POATE DESCHIDE O USA CU CERTIFICAT VERDE ?

Daca la inceputul pandemiei de COVID-19 tehnicienii HIKVISION® au lansat camerele profesionale cu termoviziune, in 2021 a fost lansat primul Sistem de Control Acces in baza Green Pass – QR Code.

Control acces cu DAB MSP®

SISTEM DE CONTROL ACCES. DE CE ? PENTRU CE ?

Un sistem de control acces este tot ceea ce aveti nevoie pentru a controla total accesul in cladire, curte, birou sau chiar intr-un tezaur de maxima securitate al unei banci. DAB MSP® instaleaza sisteme de securitate pentru acces din 2008 pentru companii din Romania. Oferim toate serviciile pentru instalarea unui sistem de control al accesului, de la consultanta si livrarea echipamentelor pana la instalare si mentenanta sistem control acces in cladiri de birouri.

Avand in vedere ca in Romania un sistem de acces securizat se instaleaza exclusiv de companii autorizate de catre IGPR (Politie), DAB MSP® a obtinut toate autorizatiile necesare instalarilor in cladiri rezidentiale si non-rezidentiale. Putem instala un sistem de control acces in curtea unei companii dar si intr-o cladire de birouri. Un sistem de acces securizat pentru o cladire de birouri este unul extrem de complex deoarece necesita configurari avansate pentru sute sau chiar mii de angajati care intra si ies zilnic din cladire. Echipamentele HIKVISION® sau HoneyWell® permit configurari extrem de avansate pentru fiecare cladire. Putem configura un sistem de control acces pentru pana la 500 de usi dintr-o cladire pentru accesul a peste 10.000 de angajati. Posibilitatile in acest domeniu sunt nelimitate.

Ca simpla idee, un sistem control acces permite ca o cartela de acces sa deschida usa de la intrarea in depozit dar sa nu deschida usa de la biroul managerului. Pornind de la simple idei putem dezvolta si adapta in functie de nevoile reale ale fiecarei companii sau administrator de cladire de birouri. In cadrul unui sistem de control acces noi putem furniza la cerere si turnichet sau turnicheti de acces. Un turnichet este similar cu cel de acces pe stadion de exemplu insa are un design mult mai atractiv, este produs special pentru mediul de business unde vrem sa avem o imagine mai placuta si nu senzatia de militarie. In acest domeniu de securitate totul are la baza tehnologia si ideea.

INSTALARE SISTEM CONTROL ACCES. MENTENANTA SISTEM CONTROL ACCES CU DAB MSP®

Primul sistem de control acces instalat de DAB MSP® a fost intr-un sediu al unei companii, in 2008. De atunci pana in prezent am instalat peste 300 de sisteme de acces securizat in cladiri, birouri, hale industriale, centre comerciale, magazine, benzinarii, scoli si chiar gradinite. In momentul in care exista nevoia instalarii unui sistem de control acces echipa noastra se deplaseaza in locatie pentru a vizualiza spatiul deoarece o oferta ferma se poate emite doar dupa ce stim exact de ce avem nevoie in locatia respectiva. Pentru instalare sistem control acces apelati la DAB MSP®.

Serviciile de mentenanta sistem control acces se adreseaza companiilor sau persoanelor fizice care au instalat cu noi un sistem de acces securizat sau care deja il au instalat si vor sa se asigure ca verificarea periodica este asigurata de catre profesionisti in securitate. In cadrul operatiunilor de verificare activa periodica din mentenanta control acces tehnicienii nostri inspecteaza vizual toate componentele sistemului, fac teste foarte detaliate asupra usilor, yalelor si a butoanelor sau simulari de acces prin cartele care nu fac parte din sistem. Iar tariful nostru lunar este negociabil.

BENEFICIILE UNUI SISTEM DE CONTROLARE ACCES HIKVISION® SAU HONEYWELL®

In primul rand un astfel de sistem de securitate va permite controlarea totala a tuturor zonelor de acces din cladire dintr-o aplicatie instalata pe laptop sau chiar telefon. Puteti aloca oricand noi drepturi pentru o cartela de acces (un angajat) la o usa din interiorul cladirii sau puteti chiar anula dreptul de acces al unui angajat atunci cand acesta este concediat. Sistemele de control inteligent al accesului de la HIKVISION® sau HoneyWell® permit astazi atat de multe configurari avansate incat clientii nostri le folosesc la cel mult 40% din potential. Beneficii sistem de control acces:

  • Posibilitatea de a controla accesul pentru toate usile din cladire cu doar cateva click-uri in software-ul dedicat
  • Eliminarea cheilor clasice de acces in format fizic pentru angajatii companiei sau chiar si pentru poarta de acasa
  • Posibilitatea integrarii unui sistem avansat de scanare temperatura sau chiar Green Pass QR – Certificat Verde
  • Accesul usor si facil la actualizari ale sistemelor de acces datorita serviciilor de mentenanta cu DAB MSP®