Centrale Detectie Incendiu HoneyWell® - Sisteme Antiincendiu, IDSAI - DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii complete de Proiectare, Instalare si Mentenanta Sisteme Detectie Incendiu.

Centrala de Detectie Incendiu – IDSAI poate salva vieti! Suntem autorizati de catre IGSU (Pompieri).

  • Centrala Detectie Incendiu pentru Restaurante
  • Centrala Incendiu pentru Hoteluri & Pensiuni
  • Centrala IDSAI Incendiu pentru Cladiri de Birouri
  • Centrale Detectie Incendiu pentru Scoli & Gradinite
  • Instalare Sisteme IDSAI Incendiu in Romania
  • Mentenanta Sisteme Alarma Incendiu in Romania

STIATI CA HOTELURILE SUNT OBLIGATE SA DETINA O CENTRALA DE DETECTIE INCENDIU ?

Pentru obtinerea autorizatiei de la ISU (Pompieri) proprietarii de Hoteluri sau Pensiuni sunt obligati prin lege sa instaleze o Centrala de Detectie Incendiu. Un Sistem Antiincendiu va poate salva viata!

Detectie Incendiu cu DAB MSP®

CENTRALA DETECTIE INCENDIU HONEYWELL® IN ROMANIA CU DAB MSP®

In 2019 DAB MSP® a introdus in portofoliu servicii de instalare centrala detectie incendiu si servicii de mentenanta centrala detectie incendiu. Pentru serviciile de proiectare sistem detectie tip IDSAI colaboram din 2019 cu parteneri proiectanti din toata Romania, noi ne rezumam la instalare si mentenanta sisteme antiincendiu. La cerere putem furniza clientilor echipamente PSI (extinctoare, stingator de incendiu, stingator auto, pichet PSI, lada nisip PSI etc.)

Pe langa faptul ca centrala de detectie IDSAI este obligatorie prin lege in anumite cladiri non-rezidentiale, un sistem antiincendiu aduce un plus de siguranta pentru oameni. Din nefericire in Romania inca exista victime ale incendiilor deoarece proprietarii cladirilor nu realizeaza importanta unui sistem de detectie incendiu (Sistem IDSAI). DAB MSP® vine in sprijinul proprietarilor de cladiri din Romania cu sisteme antiincendiu HoneyWell® profesionale. Pe langa posibilitatea de a achizitiona echipamentele unor Sisteme IDSAI – Alarma Antiincendiu (centrala detectie incendiu, sirena incendiu, buton incendiu, cablu incendiu, usa antiincendiu) tehnicienii nostri autorizati IGSU (Pompieri) va vor oferi intreaga consultanta necesara in alegerea celui mai bun sistem antiincendiu pentru cladirea pe care o detineti.

PROCEDURI TEHNICE SISTEM IDSAI. DE LA SURVEY LA INSTALARE SISTEM ANTIINCENDIU

Pentru a beneficia de serviciile noastre de instalare sistem IDSAI (antiincendiu / detectie incendiu) este necesar sa ne trimiteti in prima faza o descriere sumara a cerintelor tehnice pentru cladirea pe care o detineti. Vom efectua un survey (inspectie tehnica + deviz) in locatie pentru a ne asigura ca cerintele pot fi respectate dar si pentru a propune solutii tehnice valide pentru centrala detectie incendiu (IDSAI). Ulterior vom oferta exclusiv sisteme antiincendiu HoneyWell® deoarece siguranta oamenilor trebuie sa fie pe primul plan. Daca oferta si propunerea tehnica ne sunt acceptate vom programa instalarea sistemului antiincendiu in maxim 30 de zile din data semnarii contractului IDSAI.

MENTENANTA SISTEM ANTIINCENDIU. MENTENANTA SISTEM DETECTIE INCENDIU CU DAB MSP®

DAB MSP® detine autorizatie IGSU (Pompieri) si o intreaga echipa de Tehnicieni Autorizati (Absolventi cursuri speciale in IDSAI) pentru instalare si mentenanta sistem detectie incendiu (mentenanta sistem antiincendiu). Putem oferi serviciile noastre de mentenanta in toata Romania. In Ploiesti, Prahova si Bucuresti intervenim cu tehnicienii nostri iar in restul tarii avem contracte de parteneriat cu alte companii de servicii IDSAI din fiecare judet. In cadrul operatiunilor de mentenanta sistem detectie incendiu sau mentenanta sistem antiincendiu tehnicienii vor verifica in primul rand integritatea fizica a sistemului IDSAI apoi fiecare senzor de incendiu si fiecare buton de incendiu. De asemenea se vor face teste si simulari pentru a depista anumite anomalii de functionare. Suntem printre putinele companii autorizate care testeaza fiecare senzor de incendiu din cladire cu testere speciale generatoare de fum fals. Alegeti sa lucrati cu profesionisti in detectie incendiu si sisteme antiincendiu IDSAI, alegeti sa lucrati cu DAB MSP®!

BENEFICIILE UNUI SISTEM DETECTIE INCENDIU HONEYWELL® – SISTEM IDSAI ANTIINCENDIU

Sistemele de detectie incendiu HoneyWell® sunt de departe cele mai profesionale sisteme IDSAI existente in piata din intreaga lume. Avand in vedere ca foarte multe cladiri construite in Emiratele Arabe, Statele Unite ale Americii, China si Europa sunt dotate cu un sistem de detectie incendiu HoneyWell® noi cei din domeniul IDSAI consideram ca HoneyWell® produce in prezent cea mai buna centrala de incendiu. Beneficiile unui Sistem IDSAI HoneyWell®:

  • Oportunitatea de a detine o centrala de detectie IDSAI actualizata permanent de catre inginerii HoneyWell®
  • Garantia ca acel sistem antiincendiu functioneaza intr-un regim de 24/7/365 fara intreruperi sau erori
  • Garantia ca obtineti rapid Autorizatie ISU / Autorizatie Pompieri pentru cladirea cu Sistem IDSAI HoneyWell®
  • Posibilitatea de a contracta Servicii de Mentenanta Sistem Detectie Incendiu – IDSAI direct de la DAB MSP®