Interfon - Videointerfon HIKVISION®. Interfoane in Romania cu DAB MSP®

DAB MSP® ofera servicii complete pentru Interfon si Videointerfon. Instalare & Mentenanta.

Suntem specialisti in interfoane. Am instalat peste 1000 de interfoane si videointerfoane din 2008.

  • Interfon HIKVISION® pentru Casa sau pentru Bloc
  • Videointerfon Electra® Pro pentru orice destinatie
  • Interfon Electra® Pro pentru Bloc si pentru Casa
  • Interfon Bloc Electra® Premium in toata Romania
  • Interfon HIKVISION® pentru orice tip de cladire
  • Videointerfon HIKVISION® oriunde in Romania

STIATI CA DAB MSP® VA POATE INSTALA INTERFON SAU VIDEOINTERFON IN DOAR 48h ?

Avand in vedere experienta tehnicienilor DAB MSP® in zona de interfoane si videointerfoane din Romania, instalarea unui sistem de interfon sau videointerfon se face in cel mult 48h de la solicitare.

Interfon - Videointerfon cu DAB MSP®

CE SA ALEGEM PENTRU O CASA, INTERFON SAU VIDEOINTERFON ?

Din punctul nostru de vedere alegerea unui sistem de interfonie sau videointerfonie este strict a clientului insa un videointerfon in anul 2021 ar trebui sa fie alegerea normala. Interfonul ofera doar posibilitatea unui canal audio cu poarta in timp ce Videointerfonul permite inclusiv vizualizarea in timp real la o rezolutie de pana la 4K a persoanei care se afla la poarta. Tehnicienii DAB MSP® pot instata echipamentele de interfonie in cel mai scurt timp posibil in Romania, maxim 48h de la solicitarea online pana la instalarea efectiva a sistemului. Inclusiv in zilele de weekend.

Caracteristicile interfoanelor: Acestea permit comunicarea bidirectionala audio intre poarta si postul interior. Permit ascultarea celui de la poarta si deschiderea portii intr-un timp rapid. Inclusiv din aplicatia de pe smartphone.

Caracteristicile videointerfoanelor: Un videointerfon permite comunicarea unidirectionala video intre poarta si postul interior. Pe display-ul postului interior veti putea vedea in timp real cine este la poarta intr-un format de pana la 4K si veti putea vorbi cu vizitatorul ori veti putea deschide poarta. Un videointerfon wireless va fi mult mai rapid.

INTERFON BLOC. INTERFON ELECTRA® SAU INTERFON HIKVISION® ?

Doriti un interfon bloc ? Un interfon Electra® ? Sau interfoane bloc HIKVISION® ? Indiferent de alegere, DAB MSP® are intotdeauna cele mai bune solutii indiferent de cladirea in care doriti azi un sistem de interfonie performant. Diferenta principala intre interfoanele Electra® si interfoanele sau videointerfoanele HIKVISION® este de semnal, un interfon bloc Electra® in momentul actual permite doar semnal audio bidirectional in timp ce un interfoanele de bloc HIKVISION® permite ca persoana care apasa butonul sa fie vazuta in timp real de catre proprietarul apartamentului la care suna. Decizia pentru alegerea solutiei in cazul interfoanelor de bloc apartine intotdeauna locatarilor sau administratorilor insa recomandarea noastra este sa alegeti un videointerfon bloc HIKVISION® deoarece este mult mai actualizat si mai performant. Putem oferi servicii de instalare interfoane bloc rapid oriunde in Romania, in maxim 48h de la contact.

INSTALARE INTERFON SAU INSTALARE VIDEOINTERFON. CARE SUNT PASII ?

Pentru instalare interfon: In primul rand, pentru instalare interfon este necesar ca echipa noastra sa se deplaseze in locatie pentru a face un necesar al materialelor si pentru a discuta cu clientul tipul de interfon dorit. Ulterior, dupa ce clientul alege interfonul din oferta DABSTORE® (partener din grupul DAB MSP®) se va efectua serviciul de instalare.

In cazul in care se doreste instalare videointerfon: Pentru ca rezolutia video de pe display-ul din casa (clientul alege intre HD, Full HD si 4K) este foarte importanta pentru client, serviciul de instalare videointerfon trebuie sa inceapa de la bugetul si dorinta clientului. Serviciile noastre de instalare videointerfon pot fi ajustate intotdeauna dupa buget.

DE CE RECOMANDAM UN VIDEOINTERFON WIRELESS HIKVISION® ACASA ?

Gama actuala de echipamente de interfonie si mai ales un videointerfon wireless HIKVISION® ofera azi posibilitatea unei imagini 4K pe display-ul din casa. DAB MSP® a instalat in ultima perioada o multime de echipamente noi de tip videointerfon wireless Pro in case din Ploiesti, Prahova, Bucuresti, Ilfov dar si in Brasov. Un videointerfon wireless va ajuta sa scapati de gauri multiple in casa si de asemenea de cabluri inutile intre poarta si display-ul interior. Noi chiar credem ca in 2021 un videointerfon wireless este solutia ideala pentru o locuinta rezidentala oriunde in Romania.

BENEFICII. DE CE CASELE NECESITA INTERFOANE ?

Chiar daca alegeti un interfon sau un videointerfon de la HIKVISION® / Electra®, tehnicienii DAB MSP® sunt cei mai capabili sa va ofere solutia completa de care aveti nevoie. Beneficiul principal al unui interfon ar trebui comparat cu cel al unei sonerii, prin interfon sau videointerfon aveti posibilitatea sa comunicati bidirectional cu vizitatorul. Apoi:

  • Interfoanele si videointerfoanele HIKVISION® permit deschiderea portii din postul interior sau chiar din telefon
  • Sistemele de videointerfonie de la HIKVISION® instalate de DAB MSP® permit inregistrarea video 24/7/365
  • Alegerea unor interfoane sau videointerfoane HIKVISION® creste valoarea unei locuinte la o viitoare vanzare
  • DAB MSP® ofera servicii de mentenanta interfon – mentenanta videointerfon doar cu echipamente HIKVISION®