Telefonie VOIP pentru organizații, PBX prin DAB MSP

Sistemele de telefonie VOIP (Voice over IP) sunt practic centrale telefonice instalate la nivel de cloud, în datacenter la un anumit provider. Spre deosebire de telefonia clasică digitală sau analogică unde există doar câțiva furnizori la nivel național, o centrală telefonică VOIP în mod normal este furnizată doar de către un provider de servicii VOIP cu experiență, așa cum este DAB MSP. Majoritatea clienților noștri beneficiază de telefonie VOIP în prezent, vino și tu!

Beneficii cu o centrală telefonică VOIP hosted PBX

Din punct de vedere tehnic o centrală telefonică VOIP este singura soluție validă de telefonie fixă într-o organizație în prezent. Administrarea principală se face de către furnizor, în cazul de față DAB MSP, iar tu ca manager ai acces complet în zona de administrare utilizatori, interioare și parole. Poți avea un singur număr de telefon fix pe care îl portezi la noi și agenți cu laptopuri sau telefoane VOIP în toată țara. Cu toții vor putea comunica exact ca și local.

Noi de exemplu folosim o centrală VOIP din 2008. Cel mai mare beneficiu pe care îl vedem în fiecare zi este cel prin care avem posibilitatea de a asculta toate convorbirile angajaților noștri cu anumiți clienți sau parteneri. Am avut și noi situații când un client ne-a spus a fost tratat într-un anume fel de un angajat și fără fi avut posibilitatea de a asculta apelul respectiv nu am fi știut niciodată realitatea corectă. Poți opta chiar pentru păstrarea înregistrărilor.

De ce telefonie voip? Cât costă o centrală voip?

Utilitatea unei centrale telefonice VOIP este foarte mare în cazul organizațiilor care au mai multe sedii sau angajați care lucrează din localități diferite. Pe lângă faptul poți avea un asistent virtual care redirecționeze clienții și partenerii care te apelează direct la un anumit interior în funcție de mesaje vocale sau taste apăsate, ai și costurile mult mai mici față de o centrală telefonică standard. De exemplu, o centrală VOIP de tip hosted PBX are un tarif de pornire lunar situat în jurul a 10€ și de cele mai multe ori acesta cuprinde și un pachet de minute naționale. În VOIP avem întotdeauna posibilități tehnice nelimitate. Putem adapta o centrală VOIP la bugetul tău. Contactează-ne aici.

Notă: Centralele telefonice VOIP de tip hosted PBX pot fi contractate exclusiv de către clienții DAB MSP care dețin un contract activ de externalizare IT cu mentenanță IT inclusă. Aceste centrale NU pot fi comercializate separat.