Supraveghere video - cctv - Camere de supraveghere

DAB MSP oferă servicii complete pentru camere de supraveghere, de la proiectare până la instalare și mentenanță sisteme. Suntem distribuitor autorizat HIKVISION în România și putem găsi de fiecare dată cea mai bună soluție în cazul în care ai un proiect ce urmează a fi implementat. Deținem autorizație activă IGPR (Poliție) pentru instalare si mentenanță sisteme de securitate în toată România, inclusiv camere de supraveghere, conform legii nr. 333/2003.

Instalare camere de supraveghere cu DAB MSP

În primul rând trebuie ai în vedere instalarea legală a unui sistem de supraveghere video se face exclusiv de o societate autorizată de IGPR (Poliție). Nici măcar în propria curte nu poți instala singur camerele de supraveghere dacă acestea au în cadru un obiectiv care nu îți aparține (strada din fața casei sau curtea vecinului). DAB MSP vine în sprijinul tău cu soluții complete pentru supraveghere video și de cele mai multe ori cu cele mai mici tarife pentru instalarea sistemelor CCTV. Echipa noastră oferă din 2008 servicii de montaj camere de supraveghere pentru case, clădiri de birouri, blocuri sau administrația publică locală. Instalăm chiar și camere de supraveghere video stradale, pentru siguranță publică. Suntem disponibili întotdeauna pentru discuții și consultanță de specialitate cu clientul.

Mentenanță camere de supraveghere cu DAB MSP

Conform legii nr. 333/2003 orice sistem de supraveghere video instalat în sediul sau punctul de lucru al companiei tale necesită un contract activ de mentenanță camere supraveghere cu o societate licențiată și autorizată de către IGPR (Poliție). Lipsa unui contract activ de mentenanță camere de supraveghere constituie contravenție și de cele mai multe ori aduce o amendă între 2000 – 5000 lei din partea Poliției. În plus, înregistrările nu pot fi probe legale.
Același lucru este valabil și în cazul unei instituții publice, contractul de mentenanță trebuie fie activ întotdeauna pentru a putea beneficia legal de sistemul de supraveghere video. Pentru mai multe detalii ne poți contacta online.

Notă: Serviciile de instalare camere de supraveghere sau montaj camere supraveghere pot fi contractate oricând și de clienții care NU au un contract de externalizare IT cu DAB MSP în România. Solicită-ne ajutorul și venim la tine.