RMM - Remote Monitoring & Management prin DAB MSP

Soluția noastră de Remote Monitoring & Management (RMM) ne permite automatizăm complet mentenanța IT pe care până acum câțiva ani eram nevoiți o facem prin deplasare în sediul tău și înlăturarea userului de la PC timp de câteva zeci de minute. Cu ajutorul DAB MSP RMM mentenanța a devenit o simplă setare a unor parametri ce țin de planificare și mai puțin de deplasare in sediul clientului. Acum vizitele se fac doar pentru verificări fizice.

De ce este necesară o soluție certificată de RMM?

Trăim cu adevărat în secolul vitezei dar și în cel în care atacurile cibernetice sau sustragerea informațiilor vitale din organizații reprezintă noua realitate la care trebuie ne adaptăm. O soluție de RMM certificată este importantă în contextul în care piața este inundată de fel de fel de aplicații care aparent oferă monitorizarea infrastructurii IT dar care în același timp extrag fișiere sau alte informații și le transmit în mod automat către o terță parte implicată.

Căror organizații se adresează o soluție de RMM?

Având în vedere o soluție de RMM (Remote Monitoring & Management) pentru infrastructura IT și calculatoarele pe care le folosesc utilizatorii unei organizații este vitală pentru evitarea scurgerilor de date, aceasta se adresează oricărei entități juridice. Fie vorbim despre o companie privată sau o instituție publică, o soluție de tip RMM așa cum este cea oferită de DAB MSP poate preveni cu randament de 100% defecțiunile tehnice ale calculatoarelor dar și evitarea sustragerii de informații care aparțin organizației din care utilizatorul unui calculator face parte. Soluțiile tehnice integrate în DAB MSP RMM pot ajuta chiar și la monitorizarea ecranului. Contactează-ne pentru informații!

Notă: Soluția noastră de RMM (Remote Monitoring & Management) este inclusă exclusiv în abonamentele active de externalizare IT fără personal dedicat în locație. Toate contractele de mentenanță IT cuprind DAB MSP RMM.