Realizare site-uri web / website-uri profesionale

În prezent imaginea unei organizații este vizibilă în primul rând în mediul online, în cadrul site-ului de prezentare al acesteia. Dacă un site de prezentare este incorect realizat sau conține erori, potențialul client sau utilizator pleacă imediat. La fel de ușor poate pleca și dacă informațiile publicate online sunt incorecte sau incomplete. Un website de prezentare trebuie fie realizat cât mai curat și neapărat responsive (adaptat la device-urile mobile). 

Ce fel de website-uri realizăm și cui ne adresăm?

DAB MSP oferă servicii de realizare site-uri web (realizare website / dezvoltare web) din 2008 pentru companii din mediul de afaceri din România și instituții publice. Avem soluții și idei pentru orice site, indiferent de complexitate.

Pentru nu vrem ne hazardăm și de asemenea complicăm viața clientului final după ce finalizăm site-ul și îl predăm în administrare, dezvoltăm site-uri web exclusiv pe platforma WordPress. Propunem design-ul website-ului direct de la sursă (lucrăm cu ThemeForest, nu percepem taxe suplimentare pentru tema grafică). Tu decizi grafica, noi o instalăm imediat în website și o personalizăm astfel încât totul arate și funcționeze perfect foarte rapid.

Ne adresăm în primul rând companiilor private care nu au încă prezență în mediul online dar și celor care au deja în funcțiune un site web dar care este depășit din toate punctele de vedere. Apoi, oferim servicii de realizare site web pentru instituții publice precum primării, școli sau spitale. Am dezvoltat peste 400 de site-uri web din 2008 până în prezent și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție si cel mai bun design pentru organizația ta. Contactează-ne!

Cum arată site-urile realizate de DAB MSP? Cât costă?

De exemplu, chiar acest website pe care navighezi acum este realizat intern de DAB MSP și are la bază WordPress. Costul de execuție al unui astfel de site web poate porni de la doar 1000€ și cuprinde consultanța tehnică, grafica, redactarea textelor de către specialiști (acolo unde este posibil), programarea, dezvoltarea și punerea în funcțiune.