Găzduire web și E-mail premium, hosting web SSD

Oferim servicii premium de găzduire web și e-mail pentru orice tip de organizație, fie ea companie privată, instituție publică sau guvernamentală. Sistemul nostru de găzduire are la bază închirierea serverelor virtuale dedicate (VDS) împreună cu asigurarea serviciilor de administrare integrală. Toate serverele pe care asigurăm găzduirea sunt de la producători precum DeLL, HP sau Lenovo. Putem asigura la cerere și spațiu de colocare în datacenter, în România.

De ce să alegi găzduire web și e-mail de la DAB MSP?

Spre deosebire de serviciile similare oferite de alți furnizori, serviciile de găzduire web și e-mail oferite de DAB MSP se bazează pe un know-how de peste 15 ani în domeniul IT. Avem în prezent sute de companii private românești și instituții publice active în zona de datacenter. Noi chiar înțelegem cu adevărat care sunt nevoile și așteptările tale.

Din punct de vedere tehnic, serverele virtuale dedicate (VDS) oferite spre închiriere de DAB MSP în contractele de găzduire web și e-mail sunt probabil cele mai noi din piața de hosting web. Schimbăm toate serverele principale la un interval de cel mult 3 ani. Ne asigurăm avem întotdeauna cea mai nouă tehnologie disponibilă în datacenter.

Apoi, SLA-ul. Sau Service Level Agreement-ul. Sau, pe românește, timpul în care cineva te ajută atunci când apare o problemă pe serverul tău sau pe contul tău de găzduire web. Acest timp este redus la minim în cazul în care lucrezi cu noi. Avem tehnicieni în datacenter disponibili permanent, la orice oră din zi și din noapte, lucrăm în regim 24/7.

Notă: Serviciile de găzduire web și e-mail (hosting web sau web hosting) sunt disponibile exclusiv pentru clienții cu un contract activ de externalizare IT cu mentenanță IT inclusă de la DAB MSP. Contactează-ne online pentru detalii.