Consultanță achiziții publice în domeniul IT&C

Suntem experți în consultanță achiziții publice în domeniul IT. Lucrăm din 2008 cu instituții publice și administrații publice locale din toată România. Suntem alături de departamentele de achiziții publice pentru orice tip de proiect care implică achiziții IT. Verificăm cu atenție cerințele și stabilim împreună echipamentele tehnice necesare în mod real. Ne asigurăm societatea ofertantă îndeplinește condițiile impuse de producător pentru vânzare și service.

Economisește bugetul instituției cu ajutorul DAB MSP

Venim alături de departamentul de achiziții publice pentru stoparea unui fenomen extrem de periculos care a luat o amploare de nedescris în România: Companii care vând calculatoare second hand în carcase noi către instituții din toată țara. Am realizat în 2022 peste 30 de deplasări pentru audit IT în primarii din România și în 100% din cazurile analizate am descoperit calculatoare achiziționate recent ca fiind noi însă erau „refurbished” (second hand pentru cei care nu cunosc termenul), în carcase noi. Practica este destul de simplă. Pentru a veni sub prețul de piață dar și pentru a face un profit enorm, furnizorul cumpără o carcasă nouă și mută în ea toate componentele unui calculator second hand produs în urmă cu peste 6-7 ani. De ce achiziționați un calculator second hand la preț de nou de la un furnizor neserios când puteți achiziționa exact același calculator în carcasa originală la un preț redus cu 80%?

Cert este în toate cazurile, deși inițial gândul ne ducea la o relație apropiată între persoana de la achiziții și acel furnizor neserios, oamenii din primărie efectiv nu aveau cunoștințe tehnice și nu au înțeles un procesor în 2022 trebuie fie minim generația 10 (Intel Core i5-10100) și nu generația 6 second hand din 2015 (Intel Core i5-6500).

Suntem disponibili oricând pentru a oferi consultanță achiziții publice în domeniul IT la cele mai mici prețuri pentru ne dorim cu adevărat stopăm fenomenul și nu  facem profit din aceste servicii. Contactează-ne aici acum!