Soluții Microsoft 365 Business pentru organizații

Fie vorbim despre Microsoft 365 Business sau Microsoft 365 Enterprise, soluțiile propuse au acum foarte multe aplicații și facilități comune. Cu ajutorul unor soluții IT atât de perfecte precum cele înglobate în Microsoft 365 vei putea gestiona complet documentele organizației tale, chiar și de pe un smartphone sau de pe o tabletă. Siguranța datelor din organizația ta se va duce instant la un alt nivel imediat după ce le vei transfera în SharePoint 365 online.

Microsoft 365 Business vs. Microsoft 365 Enterprise

Principalele diferențe între cele două versiuni propuse organizațiilor, respectiv Microsoft 365 Business și Microsoft 365 Enterprise se regăsesc în zona de securitate pentru device-uri și pentru aplicațiile de cloud. În Microsoft 365 Business avem de principiu variantele online și instalabile ale Word, Excel, Outlook, SharePoint, Teams și OneDrive. În schimb, în Microsoft 365 Enterprise apar facilități de cloud suplimentare precum Azure AD sau Cloud Security.

Căror organizații se adresează Microsoft 365?

Soluțiile complete de business oferite de Microsoft 365 se adresează tuturor organizațiilor, indiferent dacă acestea sunt companii private, instituții publice sau guvernamentale. Pe lângă faptul Microsoft 365 Business ajută toate organizațiile respecte GDPR-ul impus de Uniunea Europeană, soluțiile de cloud și digitalizare înglobate în sistem permit o gestionare mult mai eficientă a întregii infrastructuri IT precum și gestionarea corectă a documentelor din întreaga organizație. DAB MSP este partener premium Microsoft în România și te poate ajuta oricând alegi cea mai bună soluție pentru organizația din care faci parte, indiferent de tipul acesteia. Contactează-ne acum online!

Notă: Licențele Microsoft 365 Business sunt comercializate de către DAB MSP exclusiv clienților cu abonament de externalizare IT sau abonament de mentenanță IT activ. Licențele Microsoft 365 NU se pot revinde fără contract IT.