Cablare structurată și rețele IT profesionale

Experiența tehnică dobândită în cei peste 15 ani de când executăm lucrări de cablare structurată în România ne-a ajutat de fiecare dată găsim cea mai bună soluție IT pentru clădirile clienților. Venim în ajutorul tău indiferent de proiectul pe care l-ai început. Avem o echipă specializată în cablare structurată și în infrastructură tehnică. Putem cabla cu autorizație trasee de curenți slabi, telecomunicații, rețele de calculatoare în IT și camere de supraveghere.

Cum execută DAB MSP servicii de cablare structurată?

Atunci când întrăm intr-un proiect de cablare structurată analizăm în primul rând cerințele clientului apoi creionăm toate variantele posibile de cablare. Întotdeauna comunicăm foarte des și activ cu clientul despre soluțiile tehnice pe care le avem la dispoziție astfel încât acesta aleagă varianta cea mai eficientă din punct de vedere financiar.

Indiferent dacă un proiect de cablare structurată are ca scop o rețea de calculatoare, camere de supraveghere sau o instalație de sonorizare ambientală noi trimitem de fiecare dată în teren cei mai buni specialiști pentru instalarea tuturor cablajelor necesare. Ne asigurăm întotdeauna propunem și ofertăm clientului încă din prima etapă toate cablurile necesare împreună cu accesoriile și niciodată nu solicităm extinderea bugetului în timpul execuției. Vrem rămânem în zona de servicii premium permanent, de aceea o cablare structurată cu DAB MSP iese mereu bine.

Cât ar putea costa serviciile de cablare structurată?

Ușoară întrebare dar cu răspuns foarte greu. Serviciile de cablare structurată sunt întotdeauna gândite și tarifate în funcție de complexitatea lucrării, la fel ca în oricare altă zonă a construcțiilor sau instalațiilor. Dacă pentru cablarea unui traseu UTP sau FTP (cabluri de internet) putem oferta un tarif de manoperă începând de la 0.2€ / metru liniar, pentru cablare structurată în cazul unor camere de supraveghere sau sisteme de sonorizare tarifele ajung deseori chiar și la 1-2€ / metru liniar, în funcție de complexitatea traseelor. Totul depinde de traseu și de timpul de execuție. Pentru mai multe detalii, oferte și solicitări complexe în zona de cablare structurată, te rugăm ne contactezi aici.

Notă: Serviciile de cablare structurată oferite de DAB MSP au tarife negociabile și extrem de flexibile, în funcție de complexitatea proiectului tehnic. Putem asigura cablări structurate și pentru trasee electrice, cu autorizație ANRE.