Sisteme de control acces - Instalare și Mentenanță

Acolo unde situația o impune, instalarea unui sistem de control acces poate asigura simultan liniștea proprietarului și paza obiectivului. Putem oferi soluții simple și complexe de control acces pentru orice tip de clădire sau incintă, de la simple spații de depozitare până la instituții publice sau stadioane mari. Deținem toate autorizațiile necesare pentru instalarea unui sistem de acces controlat și îți putem oferi toată consultanța tehnică de care sigur ai nevoie.

De ce să alegi un sistem de control acces HIKVISION?

Echipamentele HIKVISION pentru control acces sunt printre cele mai bune din piață și au certificări internaționale în domeniu. Instalăm de peste 10 ani soluții complexe de control acces bazate pe yale electromagnetice, turnicheti sau electromagneți de forță și de fiecare dată am ales HIKVISION. Soluțiile realizate de echipa noastră tehnică pot fi adaptate ușor pentru hale industriale sau spații de producție, chiar și acolo unde se dorește și pontajul digitalizat.

Alege lucrezi cu DAB MSP pentru control acces și te vei bucura permanent de un sistem complet funcțional. Ne place facem totul așa cum trebuie și te asigurăm vom aloca doar cei mai buni tehnicieni în cadrul proiectului.

Control acces
sistem de control acces