Instalare Bariere auto și sisteme LPR cu DAB MSP

Suntem activi în piața de bariere auto din România încă de la deschiderea companiei, din 2008. Venim întotdeauna cu soluții tehnice valide și testate pentru fiecare nou proiect în care suntem solicitați instalăm o barieră auto, cu sau fără camere de supraveghere LPR. Folosim exclusiv produse tehnice premium de la producători mari precum BENINCA, ZKTeco și CAME. Portofoliul nostru de bariere auto cuprinde o gamă largă, inclusiv barieră auto ieftină.

Ce conține un sistem LPR pentru parcările auto?

Sistemele de parcare LPR sunt acele sisteme de acces într-o parcare auto având ca bază numărul de înmatriculare al autoturismelor sau camioanelor. Practic un sistem LPR este compus dintr-o barieră auto și o cameră inteligentă de supraveghere cu funcția de ANPR / LPR (License Plate Recognition). În momentul în care autovehiculul care are numărul de înmatriculare salvat în baza de date intră în zona de acțiune a camerei cu LPR atașată barierei, aceasta se deschide automat. Se pot face o mulțime de scenarii pornind de la citirea numerelor de înmatriculare auto.

Mentenanță bariere auto în România cu DAB MSP

O barieră auto poate funcționa corect și pentru mult timp doar dacă are asigurate servicii de mentenanță lunare și doar dacă oamenii care se ocupă de mentenanță bariere sunt cu adevărat specialiști. În cazul unei bariere auto la un interval de câteva sute de deschideri trebuie asigurăm ungerea corectă a tuturor mecanismelor interne. Apoi, trebuie ne asigurăm toate setările au rămas exact așa cum au fost configurate inițial. Sunt operațiuni care la prima vedere par simple însă fără un contract de mentenanță o barieră auto are viață scurtă. Solicită-ne detalii aici.

Notă: Serviciile noastre de instalare barieră auto și mentenanță barieră auto pot fi oferite pentru moment exclusiv în Prahova, Dâmbovița, București, Buzău și Brașov. Suntem disponibili oricând în aceste județe, cu echipa proprie.