Servicii de externalizare IT și mentenanță IT premium

DAB MSP oferă în România servicii complete de externalizare IT și mentenanță IT pentru companii private precum și pentru administrația publică locală, instituții publice sau guvernamentale. Ne putem adapta rapid oricărei situații sau cerințe a clientului și putem de asemenea asigurăm servicii de externalizare IT cu personal dedicat în sediul acestuia. Activăm în piața de servicii IT externalizate doar cu ingineri IT certificați și specialiști în Microsoft 365.

Care sunt beneficiile unui contract de mentenanță it?

Principalele beneficii ale unui contract de mentenanță IT sunt stabilitatea și garanția unei infrastructuri IT perfect funcționale. Totuși, pentru suntem oameni tehnici, ne place vedem în primul rând beneficiile tehnice directe. Cu DAB MSP poți avea serviciile de mentenanță IT complet automatizate: actualizări planificate periodic în grup în cazul Microsoft Windows, gestionarea utilizatorilor direct din telefon și inventariere software dintr-un singur click.

Economisește-ți bugetul prin externalizare IT

Având în vedere evoluția tehnică din ultimii ani, un departament IT intern mai are justificare într-o companie privată sau într-o instituție publică doar dacă numărul calculatoarelor depășește 100 și utilizatorii sunt needucați tehnic în utilizarea acestora. Pornind de la ideea un singur om în departamentul IT intern generează un cost lunar sărit de 1500€ cu toate taxele (chiar și o PFA), singura soluție validă este reprezentată de un contract de externalizare IT în care costul lunar este fix și zilele de concediu sunt inexistente. Da, noi chiar nu avem concediu în relația cu clientul deoarece atunci când tehnicianul alocat clientului intră în concediu există un al doilea tehnician de backup alocat.

Costurile unui contract sau abonament de externalizare IT cu mentenanță IT inclusă încep de la doar 4-500€ / lunar pentru o organizație cu 20 calculatoare, în funcție de serviciile și soluțiile pe care le includem. Toate contractele de externalizare IT includ hosting website și e-mail, Microsoft 365 cu licențe instalabile de Word, Excel și Outlook dar și consultanță premium în domeniul IT. Pentru organizații cu peste 40 de calculatoare includem în contractul activ de externalizare IT pe lângă suportul IT online nelimitat și minim o vizită lunară de mentenanță IT fizică, în locație.

Toate tarifele serviciilor DAB MSP sunt complet negociabile și pot fi diferite de la caz la caz. Oferim tariful exact în urma unei întâlniri stabilite de comun acord și doar după ce realizăm un audit IT complet al infrastructurii pe care urmează o preluăm în administrare. Contactează-ne online pentru stabilirea unei întâlniripoți face rapid aici.