Instalare și mentenanță centrale de incendiu - IDSAI

DAB MSP este o societate autorizată de către IGSU (Pompieri) pentru instalarea și mentenanța IDSAI. Sistemele de detecție și semnalizare la incendiu pot salva vieți omenești, nu ignora niciodată acest aspect. De cele mai multe ori acestea sunt obligatorii în cadrul procesului de obținere a unei autorizații de securitate la incendiu însă nu numai în situația impunerii prin lege trebuie te gândești la un astfel de sistem. Cu noi poți dezvolta orice sistem tip IDSAI.

Instalare sisteme de detecție incendiu cu DAB MSP

Avem experiență de peste 10 ani în consultanță, proiectare, livrare, instalare și mentenanță sisteme de detecție și semnalizare la incendiu (IDSAI). Dacă ești dezvoltator imobiliar solicită-ne ajutorul încă din faza în care clădirea ta se află în proiectare deoarece foarte multe spații au nevoie de aprobări speciale în cadrul procesului de obținere a autorizației de securitate la incendiu. Dacă în prezent clădirea ta este deja finalizată putem găsi totuși soluții bune însă ai în vedere anumite cabluri ar putea rămâne la vedere. Solicită o întâlnire cu echipa noastră chiar acum.

Soluțiile tehnice realizate de către tehnicienii IDSAI din cadrul DAB MSP sunt bazate de fiecare dată pe centrale de incendiu produse de Honeywell, nu lucrăm niciodată cu echipamente low-cost în zona de protecție civilă. Ne dorim ca tu înțelegi cât de important este asiguri protecția oamenilor care intră în clădirea ta dar și integritatea ei.

Detectie incendiu IDSAI
IDSAI