Soluții complete de Smart home, Case inteligente

DAB MSP este partener autorizat FIBARO în România pentru consultanță, comercializare și instalare echipamente Smart Home. Oferim soluții complete pentru case inteligente cu relee și module FIBARO. Putem automatiza astăzi toate echipamentele care se alimentează electric, de la becuri până la espressoarele de cafea sau mașini de spălat cu funcții inteligente. Sistemele Smart Home FIBARO permit inclusiv controlul încălzirii într-un mod ultra inteligent.

De ce să alegi DAB MSP & FIBARO pentru Smart Home?

Suntem prezenți în piața de Smart Home din România încă de la înființarea companiei, din 2008. Am finalizat peste 100 de proiecte de inteligență artificială în clădiri rezidențiale și comerciale din toată țara. Reușim de fiecare dată o îmbinare perfectă între soluțiile tehnice și bugetul clientului final, indiferent dacă proiectul este unul foarte complex sau dacă ne sunt solicitate doar soluții de iluminat inteligent. Echipamentele FIBARO instalate de echipa DAB MSP îți oferă posibilitatea de a controla întreaga clădire direct din aplicația instalată pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Alege serviciile DAB MSP pentru viitoarea ta casă inteligentă sau chiar pentru viitoarea ta clădire inteligentă. Venim în ajutorul tău cu servicii complete de consultanță, furnizare echipamente și instalare Smart Home în România. Noi suntem chiar pasionați de IoT, automatizări și de inteligență artificială, nu facem doar business în acest domeniu.

Smart Home
FIBARO