Soluții Microsoft Azure Business pentru organizații

Din punct de vedere tehnic Microsoft Azure este singura soluție IT validă agreată de noi ca MSP (Managed Service Provider) pentru eliminarea serverelor fizice din sediul organizațiilor. Deși am putea spune vom avea costuri IT oarecum mai reduse dacă alegem un VPS de la un provider din România, cu siguranță organizația ta s-ar putea lovi pe viitor de lipsa de compatibilitate cu Microsoft 365. Așadar, viitorul în cloud se numește Microsoft Azure. Motive:

Ce beneficii are o organizație cu Microsoft Azure?

În primul rând standardizarea deoarece reprezintă viitorul tehnologiei. O organizație se poate dezvolta astăzi doar dacă aplică standardizarea pentru toate procesele operaționale. Microsoft Azure te va ajuta pui în practică toate ideile tale mărețe și automatizezi procesele până la cel mai mic detaliu. Vei avea la dispoziție resurse nelimitate pentru dezvoltare și know-how-ul echipei DAB MSP în administrarea serviciilor de cloud oferite astăzi de Microsoft.

Apoi, un beneficiu secundar pentru noi dar de cele mai multe ori principal pentru clienții noștri îl reprezintă anularea serverelor fizice din organizații. Practic Microsoft Azure este un spațiu nelimitat de cloud unde poți închiria servere virtuale, servere fizice și aplicații. Este mult mai ieftin să închiriezi un server virtual în Microsoft Azure sau chiar un întreg server fizic față de a cumpăra un server nou și a-l ține în sediul organizației tale. Gândește-te doar la energie.

Căror organizații se adresează Microsoft Azure?

Soluțiile complete din Microsoft Azure Business se adresează tuturor organizațiilor, indiferent dacă acestea sunt companii private, instituții publice sau guvernamentale. Cu Microsoft Azure o organizație poate migra integral totul în cloud, de la servere până la aplicații sau site-uri web și e-mail. Inclusiv Domain Controller-ul sau Active Directory pot fi gestionate la nivel de cloud prin Microsoft Azure AD. Ne poți contacta online aici pentru mai multe informații.

Notă: Soluțiile Microsoft Azure Business sunt comercializate de către DAB MSP exclusiv clienților cu abonament de externalizare IT sau abonament de mentenanță IT activ. Microsoft Azure NU se poate revinde fără contract IT.