SEO și Marketing online pentru afaceri de succes

Trebuie să spunem ceva extrem de important aici. Nu am fi introdus aceste servicii în portofoliul DAB MSP dacă nu am fi fost la rândul nostru păcăliți de câteva companii cu titlulatura de „agenție SEO” din România. Am pățit-o chiar noi, oameni cu experiență tehnică în SEO și IT din 2008 dar care din comoditate sau crezând că suntem ocupați cu alte lucruri, am decis să externalizăm zona de optimizare SEO și marketing online către o agenție SEO. Totuși nu a fost doar o agenție SEO, în 4 ani am schimbat din nefericire 12 astfel de agenții SEO care nu garantau nimic. Dacă nu vrei treci prin aceleași experiențe neplăcute și vrei înveți cu adevărat cum se face SEO și marketing online pe cont propriu cu rezultate net superioare față de cele obținute cu agenția SEO, te sfătuim ne studiezi serviciile.

Optimizare SEO pentru Google pe intelesul tuturor

Dacă ești interesat de aceste servicii probabil deja cunoști noțiunea de optimizare SEO sau optimizare Google dar în mod sigur nu cunoști toate secretele din spatele unei optimizări SEO de succes. Noi nu dorim oferim SEO pentru cei care nu înțeleg nimic din această zonă, ne dorim avem colaborări strânse și bazate pe corectitudine cu organizațiile care doresc crească în online. Vrem învățăm fiecare manager din România ce înseamnă SEO.

Toată lumea vorbește despre SEO dar nimeni nu știe exact cum se face SEO perfect pentru Google, nici măcar cele mai mari agenții de SEO la nivel mondial. În zona aceasta de optimizare Google și SEO este un fel de vrăjitorie, toți furnizorii de servicii de promovare Google îți acaparează atenția cu o creștere miraculoasă a poziției din SERP* dar nimeni nu îți garantează concret absolut nimic. Clientul în relația cu agenția de marketing online este important în momentul în care semnează contractul și când primește un raport lunar din care nu înțelege absolut nimic. Și când vine factura lunară de SEO, bineînțeles. De cele mai multe ori o factură lunară pentru SEO și marketing online are o valoare de cel puțin 1000€ fără TVA pentru „oamenii ăia de la agenția SEO” au muncit, chiar dacă nu ai rezultate.

Reține aspectele următoare dacă vrei înțelegi și înveți ce înseamnă optimizare SEO pentru Google: META-uri, conținutul paginii și advertoriale cu backlink-uri. Restul e mitologie, pură fabulație. Pentru ca Google-ul te listeze în partea de sus în mod natural atunci când cineva caută un cuvânt cheie care se regăsește în site-ul tău trebuie ai o combinație bună între următoarele: DR (Domain Rating – cu cât ai mai multe advertoriale SEO cu backlink spre home page-ul tău, cu atât DR-ul este mai mare), UR (URL Rating – trebuie ai cât mai multe articole SEO bune cu backlink inclus către pagina unde este descris produsul sau serviciul tău, cu ancore pe cuvântul cheie) și META-uri. Pentru tot aducem vorba despre META, ne referim la META Title și META Description. Putem detalia la întâlnire.

Marketing Online în era social media și Google PPC

Din punctul nostru de vedere marketingul online în prezent se rezumă doar la următoarele: advertoriale SEO plătite, campanii plătite în FaceBook, LinkedIn, TikTok sau Instagram și Google PPC (Pay Per Click, Google AdWords PPC) sau YouTube (reclame plătite care rulează în timpul vizualizării clipurilor video). Orice alt mod de a face marketing online este o risipă de buget, cel puțin noi nu i-am vedea rostul. Spunem „noi” deoarece în marketing există păreri împărțite, este aceeași poveste precum cu gusturile. Totul depinde de ceea ce vinzi și cui te adresezi in mod direct.

Zona aceasta de optimizare SEO și marketing online este atât de sensibilă încât efectiv nu ne dorim ca un potențial client să ne contracteze doar pentru că a studiat această pagină. Scopul descrierii noastre de aici este de a te face să înțelegi că trebuie să analizezi de foarte multe ori înainte de a lua o decizie în privința unei agenții SEO și nu de a te convinge neapărat să lucrezi cu noi. Dacă vrei totuși să beneficiezi de consultanță SEO, contactează-ne online.

Notă: Serviciile noastre de SEO și marketing online se adresează strict organizațiilor care au bugete foarte clare de marketing online și de promovare online în social media. Tarifele noastre sunt negociabile și pot fi adaptate 100%.

*SERP = Search Engine Results Page. Pe înțelesul tuturor, listarea rezultatelor atunci când cauți ceva pe Google.