NOI SUNTEM DAB MSP

SOLUTII IT SERVICII IT VPN BPO MENTENANTA SOFTWARE CLOUD OFFICE 365 AUDIT IT BACKUP TELEFONIE IP SECURITATE CAMERE VIDEO AVIZ IGPR AVIZ IGSU PONTAJE SMART HOME PORTI AUTO BARIERE PARCARI SONORIZARE SISTEME BOSE RETELISTICA

Peste 15 ani de experienta in servicii IT, Networking, Cablare structurata, Sisteme de securitate, Sisteme antiincendiu, Sisteme de sonorizare HORECA & Smart Home.
click

DAB MSP REZOLVA 3 PROBLEME ESENTIALE DIN COMPANIA TA

Stim intotdeauna ca pentru toate tipurile de business, de la mici afaceri de familie pana la mari corporatii prezente in Romania, administrarea infrastructurii IT, administrarea sistemelor de securitate si a sistemelor antiincendiu este dificila.
DAB MSP vine ca “Managed Services Provider” in compania ta cu o intreaga echipa de ingineri IT si DSVCA. Preluam in administrare infrastructura IT, garantam evitarea incidentelor IT majore, te ajutam sa migrezi catre Microsoft 365 & Azure, iti punem la dispozitie Call Center-ul tehnic 24/7, instalam apoi monitorizam si efectuam verificarile lunare impuse de IGPR si IGSU pentru sistemele antiincendiu si sistemele de securitate (camere video, control acces, bariere). Toate acestea in baza unui abonament lunar fix, ai costurile sub control.

 • +4 021 9795

  Departamentul de vânzări

 • Lipsa unui provider serios de servicii IT

  Un provider de servicii IT lipsit de experienta iti ofera servicii IT slabe, iti reduce productivitatea si iti afecteaza serios afacerea. Noi respiram IT de peste 15 ani, zilnic, doar pentru companii.

 • Mentenanta sistemelor de securitate

  Analiza de risc, aviz IGPR, aviz IGSU, probabil ai auzit de ele. Tot ei solicita sa ai un contract de mentenanta cu o societate autorizata in mentenanta sistemelor de securitate. Tu… ai ?

 • Evitarea situatiei in care… “Stie doar Ionescu”

  Poate nu e cazul actual al companiei tale. Dar, totusi, daca este, gandeste-te ce faci atunci cand Ionescu pleaca in Anglia pentru aerul vestic iar tu ramai in aer cu toata infrastructura IT. Ai niste parole dar nu sunt bune, a picat serverul de e-mail, nu mai merge DVR-ul. Ei bine, n-ai vrea sa eviti situatia aceea si sa ai totul externalizat contractual catre DAB MSP ?

Servicii IT, Solutii IT&C si Sisteme de securitate. Toate acestea, construite si adaptate perfect pentru businessul tau.

De ce sa ne alegi

6 MOTIVE SA ALEGI DAB MSP CA FURNIZOR DE SERVICII IT

Aici sunt 6 motive principale din care ar trebui sa ne alegi pe noi pentru construirea infrastructurii, suportul utilizatorilor, mentenanta sistemelor informatice dar si pentru proiectele speciale, iti reducem toate riscurile.
 • conversations-4872_af60b258-251e-41af-b238-dfb706d7b3d4

  Raspundem rapid la incidente

  Ne logam in computerul sau serverul tau online, foarte rapid, pentru a rezolva cele mai multe incidente tehnice imediat, fara sa astepti deplasarea unui tehnician.

 • diploma-2983_a6bb0b64-dbc1-431e-ac00-a83597982a0

  Experienta si certificari

  In cei peste 15 ani de externalizare IT am castigat experienta intr-un spectru larg de tehnologii, industrii si tipuri de aplicatii IT. Avem peste 30 de certificari importante.

 • messaging-app-4876_473fc710-9ecc-4785-9e78-8c9f00ae9498

  Fara bariere lingvistice

  Meriti sa ti se raspunda la intrebari in limba ta, indiferent ca esti roman, ungur, spaniol sau vorbitor de engleza. Noi iti vom explica mereu exact ce se intampla.

 • flag-2979_1fd1d414-4b4f-4887-a94a-493ba8e0b0c7

  Facem business inteligent

  Proiectam, evaluam si justificam solutiile tehnologice pornind de la o intelegere aprofundata si foarte clara a tuturor necesitatilor reale din compania ta.

 • source-code-1900_d2c3a8cb-9d49-47a9-aa2d-152f24e446d6

  Managed Services Provider

  Ne ocupam de toate aspectele legate de infrastructura companiei tale, inclusiv hardware, managementul software-ului si orice alte nevoi tehnologice conexe.

 • happy-emoji-2947_45d5bb03-c67d-4e73-a316-a5e7f4a9f2f7

  100% Satisfactie Garantata

  Vrem sa te vedem in fiecare zi complet multumit de serviciile noastre. Vom face tot ce este necesar pentru a te face fericit. Zilnic, fara dificultati si fara probleme IT.

Nu mai pierde timp si bani cu actualul partener IT, cu sistemele de securitate sau cu sonorizarea slaba. Exploreaza compania noastra

Cum functioneaza

SOLICITA O INTALNIRE

Contacteaza echipa noastra telefonic sau completeaza formularul alaturat. Te sunam noi in cateva minute.

 • Ne vedem la o cafea

  Vom discuta despre afacerea ta, despre cum folosesti tehnologia si despre ceea ce iti doresti de la noi.

 • Alegem planul ideal

  Daca suntem in regula vom alege impreuna abonamentul de servicii adaptat perfect business-ului tau.

 • Stabilim directia tehnica

  Ne asiguram de la bun inceput ca avem o directie comuna in privinta viitorului tehnic al companiei tale.

 • Pornim colaborarea

  In doar cateva zile vei experimenta tehnologia asa cum ti-ai imaginat.

  ARTICOLE DE PE BLOGUL NOSTRU

  IDEI CARE CONDUC ASTAZI INOVATIA DE MAINE

  Urmareste blogul DAB MSP pentru cunostinte valoroase si puncte de vedere importante cu privire la cele mai bune practici din industria IT si a noilor tendinte din tehnologie.

  Transferam catre tine Know-how pentru a te ajuta sa faci mai bine ceea ce faci, mai rapid si mai profitabil. Vezi toate articolele