Audit IT ISO/IEC 27001 - INFORMATION SECURITY MANAGEMENT - Certificare ISO

DAB MSP® a ajutat cu Audit IT peste 200 de companii sa obtina ISO/IEC 27001 pentru Sistemul de Management al Securitatii Informatiei (ISMS). Furnizam si partener pentru emiterea certificarii.

  • Realizam un Audit IT detaliat al Infrastructurii IT
  • Ne asiguram ca indepliniti obligatiile ISO/IEC 27001
  • Descoperim existenta Breselor de Securitate in IT
  • Studiem respectarea confidentialitatii informatiei
  • Analizam detaliat integritatea datelor in companie
  • Emitem rapid un “To Do List” pentru perfectionare

STIATI CA ESTE RECOMANDAT SA AVETI UN AUDIT IT ANUAL IN CADRUL COMPANIEI ?

Indiferent ca doriti sau nu sa obtineti o certificare ISO/IEC 27001 pentru companie, un Audit IT este necesar pentru a depista din timp eventualele probleme grave de securitate ale infrastructurii IT.

Audit IT ISO/IEC 27001 cu DAB MSP®

SERVICII DE AUDIT IT SI SUPORT TEHNIC PENTRU OBTINEREA CERTIFICARII ISO/IEC 27001 (ISMS)

DAB MSP® ofera servicii complete de Audit IT pentru obtinerea certificarii ISO 27001 (ISO/IEC 27001). Impreuna cu partenerul nostru care va oferi certificarea ISO IT efectiva vom audita si vom implementa toate cerintele impuse prin standardul ISO/IEC 27001. Pe langa faptul ca veti obtine o certificare ISO care cu siguranta o sa va ajute in viitor la semnarea unor contracte profitabile, un audit IT este ultra-necesar intr-o companie la un interval de cel mult 1 an. Avand in vedere ca auditul IT este una dintre cele mai puternice arme pe care un manager le poate folosi astazi in IT pentru a descoperi vulnerabilitatile din infrastructura companiei este absolut inadmisibil ca acesta sa nu fie realizat.

Un audit IT trebuie realizat anual deoarece standardele de securitate in IT se schimba deseori pe parcursul unui an datorita activitatii permanente si inovative a oamenilor din zona de “Black Hack”, pe direct spus… a hackerilor. Am amintit de “Black Hack” deoarece exista si notiunea de “White Hack”, acei specialisti IT care depisteaza preventiv anumite vulnerabilitati din infrastructura IT a companiilor cu scopul de a le rezolva. Un Audit IT va proteja afacerea.

In cadrul unui audit IT se vor verifica pe rand riscurile cibernetice ale infrastructurii, calculatoarele sau statiile de lucru ale utilizatorilor, echipamentele IT de retea, serverele dar si zona de cablare structurata deoarece de curand au fost descoperite o multime de brese de securitate prin conexiuni ascunse in cadrul unor retele de calculatoare.

BENEFICIILE UNUI AUDIT COMPLET LA STANDARD ISO 27001 / IEC 27001 REALIZAT DE DAB MSP®

Pe langa verificarile conform ISO/IEC, in cadrul unui audit IT managerul companiei poate constata daca actuala firma IT sau actualul departament IT intern chiar respecta cu adevarat procedurile tehnice pe care ar trebui sa le execute in infrastructura IT a companiei sale. Un mare avantaj in urma unui audit IT este oportunitatea de a putea aplica cele mai noi recomandari din domeniu pentru evitarea unor dezastre tehnice majore. Prin audit IT obtineti:

  • Garantia DAB MSP® pentru obtinerea certificarii ISO 27001 / IEC 27001 cu aplicarea recomandarilor de Audit IT
  • Stabilirea unui protocol foarte clar si realizabil pentru protectia informatiilor sensibile din cadrul companiei
  • Posibilitatea managerului de a prelua cu succes controlul total al datelor si chiar a infrastructurii IT a companiei
  • Realizarea analizelor detaliate cu privire la comportamentul real al angajatilor pe statiile de lucru si in retea