Sisteme de detectie incendiu - IDSAI - Honeywell

DAB MSP este o societate autorizata de catre IGSU (Pompieri) pentru instalarea si mentenanta IDSAI. Sistemele de detectie si semnalizare la incendiu pot salva vieti omenesti, nu ignora niciodata acest aspect. De cele mai multe ori acestea sunt obligatorii in cadrul procesului de obtinere a unei autorizatii de securitate la incendiu insa nu numai in situatia impunerii prin lege trebuie sa te gandesti la un astfel de sistem. Cu noi poti dezvolta orice sistem tip IDSAI.

Instalare sistem detectie incendiu - IDSAI cu DAB MSP

Avem experienta de peste 10 ani in consultanta, proiectare, livrare, instalare si mentenanta sisteme de detectie si semnalizare la incendiu (IDSAI). Daca esti dezvoltator imobiliar solicita-ne ajutorul inca din faza in care cladirea ta se afla in proiectare deoarece foarte multe spatii au nevoie de aprobari speciale in cadrul procesului de obtinere a autorizatiei de securitate la incendiu. Daca in prezent cladirea ta este deja finalizata putem gasi totusi solutii bune insa ai in vedere ca anumite cabluri ar putea ramane la vedere. Solicita o intalnire cu echipa noastra chiar acum.

Solutiile tehnice realizate de catre tehnicienii IDSAI din cadrul DAB MSP sunt bazate de fiecare data pe centrale de incendiu produse de Honeywell, nu lucram niciodata cu echipamente low-cost in zona de protectie civila. Ne dorim ca tu sa intelegi cat de important este sa asiguri protectia oamenilor care intra in cladirea ta dar si integritatea ei.

Detectie incendiu IDSAI
IDSAI
error: Atentie! Continutul este protejat conform legii prin drepturi de autor.